Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
KRÁL
DOBRÝ DEN ZAJÍMALO BY MNE CO JE NA TÉTO LÉKAŘCE TAK SKVĚLÉ,MÉ MANŽELCE PŘED 1 TÝDNEM NASADILA ZBYTEČNĚ ANTIBIOTIKA NA KTERÁ JE MOŽNÁ CITLIVOST V PODOBĚ ALERGIE AŽ ANAF.ŠOKU ANIŽ SE PŘED TÍM UJISTILA ZDA NA TYTO ANTIBIOTIKA JE KMEN ONEMOCNĚNÍ KTERÉ CHTĚLA LÉČIT CITLIVÝ,CITLIVOST PO TÝDNU NEBYLA POTVRZENA A MÁ ŽENA ZBYTEČNĚ BRALA LÉKY KTERÉ V DŮSLEDKU MOHOU OHROZIT PACIENTA.DLE MÝCH INFORMACÍ NENÍ TOTO SELHÁNÍ LÉKAŘKY OJEDINĚLÉ,PROTO SE PRO VAŠÍ INFORMACI O NÍ VZP ZAJÍMÁ.
ZA TÍMTO NÁZOREM SI STOJÍM
L.K.
PS.DOPORUČUJI VÁM JINÉHO PRAKTICKÉHO LÉKAŘE O KTERÉM SI ZJISTĚTE MAXIMUM INFORMACÍ NEŽ K NĚMU PŘÍJDETE
PŘEJI VŠEM HEZKÝ DEN
Jaroslava
Výborná paní doktorka se zájmem o pacienty. Nic nezanedbá, zodpovědná. Milá a příjemná. V ordinaci má také příjemnou a šikovnou sestřičku, která umí vzít perfektně krev. Neměnila bych a doporučuji.
Andrea K.
Paní doktorka je skvělá! Moc příjemná, pečlivá, trpělivá, hodná. Ona i sestřička jsou skvělé!
Vitásková
velmi příjemné,usměvavé,profesionální jak sestra,tak lékařka
Viktorin
Podle mě lékařka jak má být nemá chybu
Velmi ochotna
jsem velice spokojená
Výborná sestra a také výborná lékařka. Obě jsou naprosté profesionálky a navíc usměvavé. Vše je vždy vysvětleno, vyšetřeno a také vyléčeno. Děkujeme.
věra
Velice příjemná milá paní doktorka, která dokáže vše vysvětlit. Nic nezanedbá,léčí na těle i na duchu. Sestřička také příjemná, milá a krev bere ze všech nejlépe.
Marci
S paní dr.jsem velmi spokojená
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Pardubicích
Praktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v České Třebové
Praktičtí lékaři v Ústí nad Orlicí
Praktičtí lékaři v Novém Městě nad Metují
Praktičtí lékaři v Novém Městě na Moravě
Praktičtí lékaři v Moravské Třebové
Praktičtí lékaři v Rychnově nad Kněžnou
Praktičtí lékaři v Bystřici nad Pernštejnem
Více (13)Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Vysokém Mýtě
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Vysokém Mýtě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Vysokém Mýtě
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Vysokém Mýtě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Vysokém Mýtě