MUDr. Eva Jílková

Pediatr Více

Šumperk 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost

Šumavská 17, Šumperk

Přiblížit mapu

Nejlepší pediatr pro moje děti.Paní doktorka je velice ochotná,milá,vše mi vždy vysvětlila,poradila,k dětem a maminkám má nádhernej přístup,a to stejné i sestříčka Lolinka,je vidět,že je jejich práce poslání,a berou ji vážně!!!A né jak určitý lékaři,kteří jsou nepříjemní,a nemaj takovej přístup k dětem a maminkám.Jen je veliká škoda,že odchází do důchodu,vždy jsem k ní chodila velice ráda,a s pocitem,že jsou moje děti v dobré péči,a vždy jsem měla k paní doktorce,a sestřičce důvěru!Proto je to pro mě ten nejlepší pediatr,a sestřička za všech!!

B

Chodila jsem k ní jako dítě, párkrát se mi stalo že podcenila můj stav, který se díky tomu nakonec zhoršil. Jsem ráda že už k dětskému lékaři nemusím.

S paní doktorkou jsem velice spokojená,Vždy dokáže poradit,vždy poradí i po telefonu,vždy je ochotná,Jako prvorodička jsem u ní byla pečená vařená,nikdy mě nedala najevo(i když tomu mnohdy tak bylo), že je návštěva zbytečná,Děti ji milují.Sestřička je zlatíčko.

Vyslehcne vas ,pečlivě prohlidne případně prodiskutuje a je velmi přijemny doktor pro male děti .Ja za sebe mohu řist ,že jsem s praci tohoto lekaře nadmiru spokojeny

Paní doktorka je milá, ovšem také poněkud rutinérka, což jsme v diagnostickém a dalším léčebném postupu vůbec neocenili a následně jsme u ní skončili.

Jsem s paní doktorkou velice spokojena už přes 20 let

jsem moc spokojena

Paní doktorku velice doporučuji,sama sem ji jako dítě navštěvovala a bez váhání sem zaregistrovala své dvě dcerky. Vše výborně vysvětlí a ve všem poradí,má výborný přístup k dětem a velice trpělivá. Souhlasím také s ostatními,ani sestřičku Olinku nesmím vynechat,je nejlepší ze sestřiček!!! Opravdu doporučuji!

Velmi dobrá

Také můžu paní doktorku moc doporučit, příjemná, milá, moc pěkný vztah k dětem a má super sestřičku!!