Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Renata Burgrová
Tuto lékařku mohu jen doporučit. Šest let jsem trpěla velmi bolestivými kolikami, prodělala jsem nespočet vyšetření a výsledek byl vždy takový nijaký. V mnoha případech jsem si připadala jako simulant a veškeré "dobré rady" byly k ničemu. Až tato doktorka se mi věnovala na 100%, sama mě objednávala na všechna možná vyšetření, volala mi i o víkendu a hlavně mi věřila a dodávala naději, že můj problém společně vyřešíme. V současné době jsem zdravotně v pořádku, konečně mohu jíst vše beze strachu ze záchvatů a velkou předností je, že celková léčba trvala zhruba dva měsíce. Za to mnohokrát děkuji právě MUDr. Ježkové.
Dana Dvořáková
Vyrazne nedoporucuji navstevu teto Dr. Dnes (19.7.2019) mi pani Dr. Ježkova delala kolonoskopii. Pristup naprosto necitlivy, v polovine zakroku jsem si stezovala na velke bolesti a poprosila o par minut na pridychavani rajskeho plynu pro zmirneni bolesti - jelikoz jsem pri bolestech nemohla tak soustredene dychat - logicky, kdyz jsem mluvila s lekarkou. Ta mi dala stezi 1 minutu k dychani a pote zakrok ukoncila proti me vuli. Evidentne hodne spechala a nemela se mnou nejmensi trpelivost. Bohuzel kvuli jejimu pristupu budu muset vyhledat jine zarizeni a cely proces absolvovat znovu.