MUDr. Eva Jerhotová, Ph.D. vystudovala 1. lékařskou fakultu UK v Praze, obor všeobecné lékařství. Již za studií se zúčastnila 6ti týdenního studijního pobytu na očním oddělení nemocnice Basset Healthcare v USA.
Po promoci v roce 1996 se stala doktorantkou postgraduálního studia biomediciny při lékařské a přírodovědecké fakultě UK pod vedením školitelů doc. MUDr. Otakara Kleina, CSc., a doc. MUDr. Šárky Pitrové, CSc. Zároveň pracovala na I. oční klinice VFN Praha, kde se věnovala především před- a pooperační péči o pacienty s šedým a zeleným zákalem.
Od roku 1998 pracovala na privátní oční klinice JL v Nových Butovicích. Ve spolupráci s prof. MUDr. Ivanem Karlem, DrSc. se zde zabývala problematikou chorob zadního segmentu oka, především pacienty s věkem podmíněnou makulární degenerací a diabetickou retinopatií, včetně léčby těchto onemocnění laserovou fotokoagulací sítnice. Na tomto pracovišti prováděla jako první v České republice vyšetřování sítnice pomocí OCT (optické koherentní tomografie). Od roku 2006 pracovala také v privátních očních ambulancích v Praze.
V roce 1999 úspěšně složila atestaci 1. stupně z oftalmologie. V roce 2000 obhájila doktorskou disertační práci a získala akademický titul Ph.D.
Dr. Jerhotová je spoluautorkou více odborných přednášek a článků. Je členkou České oftalmologické společnosti a České lékařské komory. Pravidelně se účastní odborných oftalmologických kongresů a seminářů.
V Oční klinice NeoVize se dr. Jerhotová věnuje především léčbě chorob sítnice a glaukomu, vyšetřování pomocí OCT, léčbě refrakčních vad, dětské oftalmologii, léčbě šilhání a všeobecné oční problematice.
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Vyšetření před nitrooční operací
Vyšetření před operací šedého zákalu
Vyšetřování pomocí OCT
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Odstranění výrůstku laserem/excize
Dětské oční centrum Kukátko
Ostatní služby
Léčba chorob sítnice a glaukomu
Léčba refrakčních vad
Vyšetření před laserovou operací
Vyšetření před nitrooční operací
Vyšetření před operací šedého zákalu
Vyšetřování pomocí OCT
Jak fungují ceny?
Bohumila
Jsem maximálně spokojena s odstraněním druhotného šedého zákalu paní doktorkou Jerhotovou. Již druhý den jsem viděla úžasně ostře. Musím také zmínit ochotu a profesionální přístup celého personálu oční kliniky NeoVize. Obrovské dík y !
Michal
Naprosto arogantni pristup, znudeny vyraz, az ma clovek pocit, ze ji pacient obtezuje. Zrak se mi po dvou letech opet kazi. Je to jen trafika na penize. V Praze jsou mnohem dustojnejsi kliniky, rozhodne nedoporucuji!
Ada
Paní doktorka je umělkyně. Jsem velmi spokojená a svoje případné oční problémy budu řešit už jen v DuoVizi.
Jana Strnadová
Jsem vděčná paní MUDr.Jerhotové za vyřešení mého problému. Děkuji ji nejen za profesionální,ale i lidský přístup.
Marie Kovárnová
Paní doktorku i ostaní zdravotnický personál mohu jen a jen DOPORUČIT:Jsem ráda,že jsme se rozhodli pro vyšetření právě tady.Za rok se sem se synem na kontrolu rádi vrátíme.Kovárnová M.
auto
Paní doktorka je velmi milá a usměvavá. Má profesionální a lidský přístup k pacientům. Mohu jen doporučit.
Dagmar Trefílková
Paní Dr. Jerhotová je profesionální, laskavá, klidná v komunikaci a vstřícná k dotazům. Považuji za štěstí, že já osobně i můj syn jsme jejími pacienty.
nataliezahalkova
S paní doktorkou jsem se setkala na oční klinice Duovize.Je velmi milá,příjemná,sympatická s naprosto profesionálním. přístupem, chováním a jednáním vůči pacientovi,vše vysvětlí atd. Paní doktorku mohu doporučit.Samotné pracoviště je na vysoké úrovni.A nemůžu opomenout i ochotný personál co vás uvítá hned ve dveřích.Jsem moc spokojena.
Zahálková Natálie,Jablonec nad Nisou.
Vit Lichtenstein
Skvělý profesionální přístup a samotné pracoviště je na vysoké úrovni. Pracoviště a paní doktorku budu doporučovat dále.
Adélka H.
mohu se jen přidat ke všem těm to hodnocení i já jsem z chomutovska vážila cestu do Prahy k paní doktorce se svou 3 letou dcerou a vše probíhalo a ještě probíhá nad mé očekávání s tím to ochotným a milým přístupem si oblíbila paní doktorku i má nedůvěřivá dcera. A nemůžu opomenout i ochotný personál co vás uvítá hned ve dveřích.
Odpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Vážená paní doktorko,
chtěla bych se zeptat, zda máte uzavřenou smlouvu s pojišťovnou VOZP (201)? Pokud ano, byla by možná přeregistrace k Vám a kolik by stálo vstupní vyšetření? Mnohokrát Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den, Gabriela
Dobry den, ano, smlouvu s touto pojistovnou nase klinika ma, soucasti vstupniho vysetreni je vzdy OCT, za ktere se doplaci 800 Kc k vylouceni zeleneho zakalu, ale i jinych patologii.Vstupni detske vysetreni je zdarma.
S pozdravem
EJerhotova
glaucom,myopia gravis
Dobry den,v sobotnim vysilani rozhlasu probehl rozhovor s Mudr Nemcem,ktery hovoril o operacich sitnice.Chci se proto zeptat,jestli je mozna operace sitnice pri glaucomu a tezke myopii gravis.
Na glaucom aplikuji Simbrinzu a Xalacom.Dekuji za odpoved
záleželo by na cíli operace, oba problémy - glaukom i degenerativní změny sítnice, zvyšují rizika operace, ale pokud by se jednalo o skutečně závažný důvod k operaci, tak to není nemožné.
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze