Psychologické poradenství • 900 Kč
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Psychologické poradenství
Zámečnická 497/3a, Olomouc
900 Kč
Soukromá psychologická praxe
před objednáním si prosím nejdříve přečtěte informace na mých webových stránkách: https://www.psycholozka-jendrulkova.cz/. Na těchto stránkách je konkrétně uvedeno co přesně nabízím, kdo jsem, jaká jsou východiska pro mou práci, či kterými tématy se zabývám nebo nezabývám. Je dobré se seznámit s těmito informacemi, abychom zamezili případným zmatkům či zklamáním. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo se chcete domluvit na setkání, neváhejte mě kontaktovat na můj e-mail: psycholozkajendrulkova@gmail.com.
Budu se těšit!
Eva D.
Paní magistra je milá, chápající. Umí dobře naslouchat. Měla jsem z první návštěvy obavy, ale úplně zbytečně. 50 minut uběhlo jako voda a já odcházela s mnohem lepším pocitem. Těším se na další spolupráci. Jsem moc ráda, že jsem paní magistru vyhledala. Mohu jen doporučit
anonymní klient
Je znát, že paní magistra svou práci vykonává s chutí, svědomitě a má opravdovou snahu klientům pomoci. Jednoznačně doporučuji.