Zobrazit ostatní profily porodních asistentek v okolíCeník
Natálie Smrčková
Recenze na mou porodní asistentku Evičku je něco, co musím sdílet s ostatními maminkami. Její přítomnost byla neocenitelná a bez ní bych si svůj porod nedokázala představit. Co mě opravdu zaujalo, byla neuvěřitelná míra péče a podpory, kterou mi poskytla. Nejenže byla se mnou v době porodu, ale byla tu i během těhotenství, poskytovala mi nezbytné informace a podporu, která mi dodávala sebevědomí. Její klidný a povzbudivý přístup mě uklidňoval a dodával mi sílu. Díky ní jsem mohla zůstat co nejdéle doma, a když jsme přijeli do porodnice, přenesla svou pozornost a péči do tohoto nového prostředí. Celý proces byl tak přirozený a harmonický, a já jsem se cítila opravdu podporovaná, jak já, tak i moje rodina. Mohu ji s naprostou jistotou doporučit každé budoucí mamince, která hledá nejen odbornou pomoc, ale i lidský a empatický přístup během tohoto důležitého okamžiku života.
Martina Dušová
Paní Eva má velice empatický a skvělý přístup k maminkám i miminkům
Adéla Švarcová
O Evičce můžu mluvit jedině v superlativech, tak BÁJEČNÉHO ČLOVĚKA nepotkáte každý den. ...Když slyším mluvit své kamarádky a známé o porodech, jsem nesmírně vděčná, že mi Eva vstoupila před více než 4 lety do života a absolvovala se mnou oba porody. Každý byl sice trochu jiný, přesto oba úžasné a to hlavně díky Evičce, kterou můžu s čistým svědomím doporučit všemi deseti. Máte podporu před i po porodu. Ale hlavně podrží při samotném porodu, jak psychicky, tak fyzicky. Je otevřená různým možnostem a přáním rodičky, je empatická a intuitivní. Doporučuji také navštívit cvičení pro těhotné, předporodni kurzy - stojí to za to, nakazite se pozitivním přístupem a zjistíte, že není potřeba porod protrpět s nohama v praku... jo a v neposlední řadě nesmím zapomenout zmínit úžasnou těhotenskou masáž a poradenství v oblasti přírodní kosmetiky, bylinek a jiného.
Jana
Evu Jaremejkovou k porodu doporučuji na 1000%. Máte podporu na telefonu i osobně již před porodem, během celého porodu a také osobní návštěvu po porodu. Díky Evě jsme mohli část první doby porodní zůstat v klidu doma. Pomohla mi v koncentraci na mé tělo, ve zklidnění mysli a přípravě na porod. Eva je velmi empatická, milá osoba, která umí správně podpořit a i fyzicky technikou PA ulevit od síly kontrakcí. Díky Evě jsem si v první době porodní užila parádní masáž zad a nápařku. Po celou dobu porodu jsem se s Evou cítila v bezpečí a i manžel byl klidný, věděli jsme, že jsme v dobrých rukou. Při samotném porodu mi byla jak fyzickou tak i psychickou oporou. Navrhovala skvěle porodní pozice, aby miminko správně sestoupilo a já měla minimální poporodní zranění. Investice do Porodní asistentky se nám rozhodně vyplatila. Odnesli jsme si z porodu díky Evě klidný, na porod příjemný zážitek a pocit bezpečí. I přes to, že porod samotný proběhl za účasti Evy s námi v porodnici. Evi děkujeme!
Marjana Wolf
Je to anděl, bez ní by to u mě vypadalo na dlouhé trápení a následný císařský řez. Dlouhotrvající porod, nepravidelne kontrakce v dlouhých intervalech. P. Jaremejkova jako soukromá porodní asistentka jednak vyzkousela vše možné i nemožné, aby se porod přirozeně rozjel (naparka, rebozo, vana, houpani na balónu, homeopatika, specifické polohy, uvolňující masáž při silných krizových kontrakcich) ale hlavně svými klidnym a laskavým přístupem a neochvejnou vírou v to, že vše dobře dopadne nakazila i mě. Ve výsledku přirozený porod, bez použití léků. Budu na něho ráda vzpomínat. Vřele doporučuji!
MB
Pokud plánujete porodní asistentku k porodu, můžu Evičku jedině doporučit. Dlouho jsem váhala, zda porodní asistentku k porodu potřebuji, ale bylo to to nejlepší rozhodnutí a nejlepší investice, jakou jsem mohla udělat. Určitě porodíte i bez ní, ale Evička Vám během porodu bude masírovat záda, bude Vám radit, jaké polohy během porody zvolit, aby miminko sesoupilo dolů, bude Vám psychickou i fyzickou oporou. A to nejen při porodu, ale i na konzultacích před a po porodu. Takže Evičku jako porodní asistentku můžu jenom doporučit.
D.M. a Vanda
Navštěvovala jsem cvičení s přednáškami, předporodní kurz, využila nabídku těhotenské masáže i poporodní návštěvu. Za mne nejlepší volba, jakou jsem mohla udělat. Neskutečná empatie a trpělivost paní Evy za mne asi nejzásadnější. Patří jí velký dík za všechny odborné rady, které mi pomohly dobře zvládnout jak těhotenství, porod tak i první týdny s miminkem. Vřele doporučuji.
Petra Paul
Absolvovala jsem předporodní kurz a cvičení pro těhotné. Vůbec nelituji, kurz mě krásně připravil na porod a opravdu jsem všechny rady využila. Těhotenské cvičení je uzpůsobené a příjemné protažení. Veškeré pomůcky možno zakoupit u ní, pujčení vybavení (odsavacku, váha, šátek,..) Velká spokojenost a budu doporučovat dále
J.Bernardova
Pani Jaremejkovou můžu jen doporučit!! Jako prvorodičce mi vše krásne a hlavně s citem vysvětlila. Dokáže celkově psychicky podpořit až do té míry, že se citite, že péče o novorozeně je brnkačka. Nesoustředí se pouze na děťatko, ale i na maminku!
Anna Lukšová
Evička je úžasná osoba na pravém místě. Moc mi pomohla před 3 lety rozkojit prvního syna, u kterého to vypadalo velmi beznadějně (kojila jsem nakonec skoro 2 roky). Byla se mnou u druhého porodu, který byl velmi náročný a trval skoro 3 dny. Nemít ji jako podporu, tak to asi nezvládnu. Každému můžu vřele doporučit, ať už si vyberete jakoukoliv službu, kterou nabízí. Spolehlivá, vstřícná a svou práci bere s laskou. Evi, moc ti za všechno dekuju, jsi člověk na správném místě a já jsem vděčná, že mi tě život přivedl do cesty.