Radmila Čoupková
Velká odbornice, precizní, milá, se smyslem pro humor, snad nepůjde nikdy do důchodu ...
Děkuji za její obětavou péči.
koubes.rysanek
Nejlepší zubařka, jakou znám! Chodím k ní odmala a nedám na ni dopustit, to samé sestřička. Obě jsou profesionálky na úrovni s milým a příjemným vystupováním! Mohu pouze doporučit - není divu - má stále plno :-) Jen tak dál!!!
pavel.prucek
Naprosto kvalitní profesionální práce, jak ze strany paní doktorky, tak i její sestry. Nesnažíse od lidí vytahovat peníze za každou cenu, což je v dnešní době naprosto nepochopitelné.
Pavel prucek
vlcek
Chodíme sem celá rodina už roky a jsme maximálně spokojeni a neměnili bychom !!!
Paní doktorka je skvělá a sestřička moc milá.
Hanča Odrobinakova
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, vstřícné, paní doktorka pečlivá a důsledná. Navštěvujeme ji s dětmi, které se její zásluhou nebojí chodit k zubaři (nebo jen úplně málo). Děkujeme
Chromcovi
majka
Vynikající!!!
Vanda
paní doktorka,super!!!!!!
Bobina
Paní doktorka i sestřička příjemné a vždy v dobré náladě.Paní doktorce děkuji za to,že ještě žiju.2roky jsem bojovala s rakovinou a 2roky jsem čistá.Vím,že může udeřit kdykoli a že vyhráno nemám nikdy.Choďte na pravidelné prohlídky.
Vse bez problemu a v pohode. vyborna stomatolozka
Luďa
Paní doktorka je třída, chodím k ní už od dětství a stále mi všechno zpravuje dokonale!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci