rozarka.marv
Mám jen samé výborné zkušenosti s paní doktorkou, vždy mi velice pomohla a ve všem vyhověla, za sebe můžu jen DOPORUČIT !
Martina
Nikdy víc. Zdravé zuby mám díky ní v háji, vrtání poděděných pigmentových skvrnek místo kazů se projevilo opakovanými záněty, navíc mi všude nacpala tak obrovské plomby, že můj nový zubař se upřímně vyděsil. Na opravě mých zubů (toho torza, co z nich zbylo) pracuje postupně už několik let. MUDr. Hosovou opravdu nedoporučuji!!!!
Velice přijímná, rychlá a šikovná!! Můžu jen doporučit!
Milá, ochotná, lidský přístup a co se týče profesionality a odborné stránky - SUPER!!Mohu jen doporučit..
Nechápu, jak může pacient vědět, že lékař vyvrtal špatný zub, pokud mu to sám neřekne!!!!Paní doktorka je odborník a člověk na svém místě a pokud má někdo v tlamě kazy, může si za to sám a né lékař, který ho ošetřuje!!!!!!
Paradoxně rád chodím do zubní ordinace,neboť vím,že budu vždy odborně ošetřen.Paní doktorka Hosová je prostě stále perfektní a příjemná.
Ing. Procházka
U pani zubarky jsem registrovan cca 2 roky, s ohledem na stav meho chrupu ji navstevuji pomerne casto, vzdy k plne spokojenosti - profesionalni a pratelsky pristup, vsem doporucuji!
znalec
Paní doktorka má lidský přístup, vždy usměvavá, pečlivá a profesně na vysoké úrovni. Mohu jen vřele doporučit!!
no cement
vyvrtat zdravý zub se stane opravdu málo komu.
D.N.
Díky paní zubařce mám dnes plombu na každém zubu!!!!Konstatovala že kaz je malý a vrtat nebudeme...Poté, co jsem se přeregistrovala jinam žádné problémy nemám.