Odborný gynekolog
Svobody 2, Mikulov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

V polovině menstruačního cyklu mě vždycky bolívalo šíleně břicho, paní doktorka mě vždy léčila na cysty na vaječnících, až mi to už po několikáté přišlo divné, tak jsem přešla k jinému lékaři a ten mi konstatoval, že mívám vždy jen bolestivou ovulaci, takže paní doktorku určitě nedoporučuji!

Chodím k paní doktorce poměrně krátkou dobu, měla jsem pocit, že je milá a zkušená. Každopádně, když jsem otěhotněla, tak mi doporučila chodit do prace i když věděla, že ji mám fyzicky náročnou (údajně ať nemám kdovíjaké myšlenky). Ve druhém měsíci mě přesvědčovala, že je vše v naprostém pořádku a když jsem na konci třetího začala krvácet, tak mi v nemocnici řekli, že mimču netlouklo srdíčko už při kontrole u paní doktorky. Takže jen náhodě děkuji za to že jsem nedostala, nějaký zánět, otravu krve apod. Takže neděkuji...odcházím...

S paní doktorkou jsem kdysi byla spokojená,i v prvním těhotenství.U druhého těhotenství nepoznala,že bolesti mám z velkého krevního hematomu,že mi vytlačuje plod.Skončila jsem v nemocnici i u paní doktorky.Můj nový gynekolog je odborník na svém místě.

Na preventivní prohlídky paní doktorka opravdu "stačí" ale pokud za ní jdete s nějakým problémem je to horší. Já odcházela s ordinace s antibiotiky a to jsem ani nevěděla co mi vlastně schází. Nic nevysvětlí a je nepříjemná. To už mi víc poradila sestřička. Která je navíc oproti ní milá.

R

pokud jde o me s pani doktorkou osobni problem nemam, jsem podruhe tehotna a ve stredu je poradna pro tehotne uz podruhe tam cekam od sedmi rano do 12:15 nez me veme, protoze vubec nerespektuje ze jsou tam tehule a dnes jsem opet cekala a opet vzala asi 20 duchodkyn a 10 zenskych co jenpristli a hned je vzala, je to hnus, na tehule ma 3 hodiny v tydnu a na ostatni tri dny. takze dnes si jdu pro kartu a mizim pryc prootze uz me to opravdu nebavi cekat 5 hodin kdyz jedno dite mam doma a hlida ho 80 leta sousedka!!!!! nic horsiho jsem fakt nezazila a to vykecavani v ordniaci me taky stve akorat zdrzuje, fakt hrozny

Nezlobte se milé dámy,slečny,nikdo nejsme neomylní.Já mám s paní doktorkou dobré zkušenosti.Vždy se mi snažila pomoci a poomohla a vytáhla mě z bryndy.Je pravda že vybavení není nejmodernější ale vystačující.Jestli máte problémy nebo dotazy mluvte s ní,je vstřícná a když to bude v její moci poradí a pomůže.Já jsem jí za mnohé vděčná,mám dvě děti a plánuji třetí,a neměnila bych.Mrzí mě,že někdo takové štěstí jako já nemá.Promiňte je to jen můj osobní názor a zkušennosti.

Paní doktorka společně se sestřičkou jsou sehraný tým-dokonale dokáží člověku znepříjemnit den. sestra protivná, doktorka necitlivá (poslední prohlídka děs a hrůza, jen jsem se modlila ať jsem odtamtaď pryč), čekací doba...cca hodina, hodina a půl-běžně-i na předpis na antikoncepci, informovanost je ta tam...základní informace se dozvídám od druhých, prostředí o čtyřech bílých stěnách s kozou z roku raz dva uprostřed.

T

Já jsem od ní odešla když jsem podruhé otěhotněla. Před první porodem když jsem necítila pohyby tak tvrdila že je to před porodem a že se děti už málo hýbou jak jsou veliké, jenže vždy z vyšetření na UTZ jsem měla psané malý plod, malá šla na svět CS plavala v zkalné plodové vodě a okolo tělíčka měla omotanou pupčení šňůru proto se nehíbala a špatně vyživovala- porodí váha 2160g - 3 dny po termínu, naštěstí je ok už má 9 let.Jak jsem otěhotěla podruhé tak jsem se na něco ptala odpověděla zvláště tak jsem si zbalila papíry a šla jinam teď sjem spokojená. Jinak ale při preventivných prohlídkách byla v pohodě-jenže já jsem nikdy neměla žádný problém tak nevím jak ji hodnotit.

Jsem s paní doktorkou nesmírně spokojená,má velice příjemné a milé jednání.Profesionální přístup a hlavně je lidská a přístupná to jsem ocenila ve svém těhotenství,jsem znovu těhotná a vím,že paní doktorka se o mě a mé mimi znovu skvěle postará,za to ji touto cestou MOC děkuji.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Zdravím z Ostravy, prosím má vnučka, 17letá, má problém s prsíčkem, má prý nějakou smočenou žlázu, co 2 měsíce jí dávají antibiotika, je unavená, má zvýšené teploty stále, a sonu se nějaké tělísko neukázalo, mám o vnučku strach, děkuji za radu a odpověd. S.

Dobrý den, smočená žláza je zajímavý pojem , ale vzhledem k dalším příznakům by nebylo od věci vyšetřit krev na boreliozu

MUDr. Eva Hortvíková