Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Ordinace

Mám genetickou kožní chorobu, která se mi projevila v 15 letech, byla přeléčena v nemocnici v Brně a vše bylo v pořádku. Zkoušeli na mě dva měsíce různé masti a metody ošetření až přišli na nejlěpší postup a byla jsem zdravá. Ale nemoc se mi objevila znova po 10 letech. Protože jsem přestěhovaná do Zlínského kraje, objednala jsem se do nemocnice na zaléčení. Objednali mě k této paní doktorce. Byla velice neprofesionální, neochotná, na kontrolách nechtěla ani postižená místa vidět. Její chování mne ponižovalo. Jen jsem se zeptala jestli je nutné zaléčení kortikosteroidy, protože u předchozí léčky jsem měla pocit že mi ubývá kůže a zůstávají jizvičky. Že bych raději chtěla ten osvědčený finální postup z Brna. Vysmála se mi, napsala mi kortikosteroidové masti, a do karty napsala jakousi psychickou poruchu, strach z kortikosteroidů. K ní už nikdy více. Samozřejmě léčba trvala zbytečně několik měsíců a stoprocentně mě nezaléčila. Mrzí mne že si stála povrchně za svým názorem přestože měla k dispozici přesný návod který by jistě fungoval lépe.