Psychiatr pro děti, dorost a dospělé
Masarykova 699/9, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé Jiný

U paní doktorky jsem se "léčila" přes 10 let. Ze začátku mi pomohla dostat se ze šílených depresivních stavů, potom už jenom psala léky. Dokud jsem byla nějak stabilizovaná, bylo to v pohodě. Jakmile jsem ale začala zase mít čím dál horší propady, setkala jsem se z její strany s nezájmem a ignorací problémů. Poslední rok, mě "léčila" slovy "lidi jsou na tom mnohem hůř, tak co si stěžujete".

Žádná snaha pomoct nepřišla ani ve chvíli, kdy jsem dospěla k totálnímu vyčerpání a pracovnímu vyhoření. Jasně že "na povídání" jsou psychologové a terapeuti. Ale ta bagatelizace problému a arogance, kterou jsem tady zažila, byla do nebe volající.

V naprosto zoufalém stavu se mi povedlo najít jiného psychiatra a nestačím se divit, jak může psychiatrická péče fungovat (o penězích to není, taky účtuje na pojišťovnu). Po 2 měsících v jeho péči se mi konečně nechce každý den umřít. Takže pokud je možnost, tak k paní doktorce spíš ne... (nejspíš je vyhořelejší než já)

E
Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé Jiný

Absolutně nedoporučuji. Již od první konzultace jsem měla velké pochybnosti o její odbornosti a přístupu k pacientům. Během naší první schůzky se vyjadřovala velmi neprofesionálně a její názory působily zastarale.
Další problém nastal, když jsem se pokoušela kontaktovat lékařku telefonicky. Po několik dní nebyla vůbec dostupná a když už se mi ji podařilo zastihnout, byla velmi nepříjemná a odmítavá, že nemá čas a má práce dost. To vše jen umocnilo mé pochybnosti o jejím profesionálním přístupu. Navíc, když jsem ji navštívila osobně kvůli předepsání léků a podpisu potřebného dokumentu, byla naprosto nepřipravená a tvrdila, že nemá žádné informace o mé medikaci, přestože jsme o ní předtím opakovaně mluvily. Její chování bylo dost nepříjemné a zcela postrádalo jakoukoli empatii. Po této zkušenosti jsem se rozhodla, že k této lékařce již nadále nebudu docházet, a doporučuji ostatním pacientům, aby si zvolili jiného psychiatra.

B
Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé Jiný

Absolutní tragédie… Již od 14 let jsem se léčila s psychickými problémy, sebevražedné tendence, úzkosti a další. V době korony jsem rozuměla, že doktorka si se mnou mohla pouze volat. Ale vždy vlastně řekla, že na mě nemá čas, ať ji zavolám jindy. Vždy v ji vybrány termín jsem volala, ale řekla mi zase to same. Následně, když jsem asi tři měsíce byla bez léku a v hrozném stavu, pokusila jsem se znovu o sebevraždu. Následně jsem doma doktorce volala, abych ji s tím obeznamila a znovu požádala o pomoc. Lékařka mě neuvěřitelně seřvala, že to bylo sobecké a že mám hraniční poruchu osobnosti. Že se mám připravit, že můj život nebude jednoduchý, nikdy nebudu šťastná a nikdy si nenajdu staly zdravý vztah. Poté jsem k ni docházela již jen chvíli, měla jsem z ni strach a dost schůzek jsem vynechala. Až jsem ji volala s mým bývalým partnerem, kterému se nelíbilo její jednání vůči mě a okomentoval jej, což se jí nelibilo. Vynadala mi za to a já nazpátek vynadala jí za neprofesionální přístup.

Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé Jiný

Paní doktorka mě i mé dceři moc pomohla. Je milá, příjemná a velmi empatická. Snaží se vybrat nejlepší a nejšetrnější léčbu.

C
Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé Jiný

Podle me je pani doktorka skvela. Jo, muze se nekdy zdat prisnejsi, myslim, ze je to ale proto, ze nechce rozhazovat antidepresiva vsem jen tak. Musi zjistit, jestli je dotycny opravdu potrebuje. Me na zacatku vyslechla velmi peclive, vse jsem s ni mohla rozebrat a poradila i osobne, ne jenom profesne. Ted mi pri navstevach staci tech 10 min, kdy ji sama jen v rychlosti reknu jak to je, neobtezuju svym dlouhosahlym sverovanim, i kdyz to sice k tomu svadi, ale od toho tam neni, to patri psychologum. Za me maximalne doporucuji.

Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé úzkostná porucha

Nedoporučuji. Paní doktorka se mi téměř nevěnovala, během sezení neustále zvedala příchozí hovory a vyřizovala návštěvy. Vždy jsem u ní strávila max 10 minut, kdy mi jen napsala recept na antidepresiva a poslala mě domů. Pomoc a zájem naprosto minimální. Chápu, že je možné, že na paní doktorku je toho moc, ale je to ona, kdo si má stanovit hranice.

Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé

Absolutně nedoporučuji! Objednací lhůta byla více než dva měsíce, čekala jsem na spásu, jelikož už jsem delší dobu na pokraji sil, informace které mi sdělila mi mohla říci do telefonu. Po dvaceti minutách konzultace mě vyhodila - z toho deset minut si do počítače zapisovala mé osobní údaje. Takovýto člověk nemá co dělat psychiatra. Jsem více než zklamaná :-( Prožívám už dlouhou dobu těžké deprese a závěr paní mudry byl takový, že mám jenom problémy ve vztazích.

Umístění: Psychiatr pro děti, dorost a dospělé

velmi dobrá lékařka, umí poradit, pomoci, je milá, upřímná, pomáhá i dětem, a dospělým s různými psychickými nemocemi mohu jen doporučit.