Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
jirijenik
K paní doktorce jsem chodil já jako kluk a vždy mi pomohla. Přihlásil jsem k ní i mé děti a jsem spokojen, ochotná, dá se s ní domluvit, udělá si na vás čas i když má plnou čekárnu. Snaží se léčit citlivě, necpe hned antibiotika.
Lea
K paní doktorce mi chodí druhé dítě, to první už přešlo k dospěláckému lékaři, nikdy si za ta léta nemůžu na ni postěžovat, vždy profík každým coulem, vřele doporučuji, Lea
S odstupem času mohu konstatovat, že při každé návštěvě u paní doktorky, věnovala vyšetření řádnou pozornost a to i bez ohledu na naplněnost čekárny. Vzhledem ke skutečnosti, že praktici musí pracovat jen se základním vybavení, neboť na nákup drahých diagnostických přístrojů by jistě neměli finanční prostředky a ani dostatek místa, převážnou část nemocí diagnostikovala přesně a včas. Dokonce nám věnovala čas i mimo svou ordinační dobu a zachránila život dcery, za což si zaslouží je slova díků a naši úctu. Proto tuto lékařku vřele doporučuji. Současně prosím omladinu, která je pravděpodobně těmi autory negativních hodnocení, nedivte se, že pokud jdete k lékaři s cílem se ulít, tak Vás vyprovodí, protože promrhá čas, který by mohla věnovat těm pacientům, kteří to skutečně potřebují.
Nikdy jsem paní doktorku neslyšela křičet a měla jsem tam dvě děti od narození...teď jsou již dospělé
Naprosto nemohu souhlasit s níže uvedeným hodnocením. Na děti nikdy neřve (nikdy jsem nic podobného v ordinaci neslyšela), naopak si je umí získat a přiblížit se jim, získat si jejich respekt(i když to jsou s prominutím třeba rozmazlení frackové). Já sama jsem k ní chodila od mala a nyní i moje děti.
Vůbec nedoporučuji. Jedině co tak umí, tak to bylo, to je jen kašílek, ať zůstane doma, paralen doma máte, tak za týden nashledanou. A a ten den jsem byl odvezen do nemocnice se zápalem plic. A to byla jen jedna situace z mnoha. Raději nikam něž k ní. A ordinační doma tak ta pro ni neexistuje.
Doporučuji lenka
jana