Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
jsem nadmíru spokojená
Jedna z mála lékařů-lékařek,která je chytrá,hodná,pacienta neodbyde a laskavá.Nešla bych k jinému!Doporučuji.Lenka.
Již několikrát jsem měla pocit jakoby mé zdravotní problémy paní doktorku obtěžovaly. Také téměr vždy přijdu nevhod. Když si myslela, že je neslyšena, vyjadřovala se o pacientech dost nevybíravě. Naopak sestřička je perfektní.
Velice dobrá lékařka, nic nenechává ladem a vždy pořádně vyšetří. Iveta
Doporučuji,paní doktorka je velie hodná,vstřícná a na vysoké úrovni.
Jana Šilhanová
Už sice nejsem pacient paní doktorky, ale byla jsem jí dlouhá léta. Změnit lékaře jsem musela z jednoho prostého důvodu. Přestěhovala jsem se z Písku do Brna. Jinak bych praktického lékaře nikdy neměnila. Paní doktorka je odborně na vysoke urovni, velmi dobře se stará o pacienty.
vdecna pacientka
lekarka je na vysoke urovni, zodpovedna a vstricna.Je dobry diagnostik a ma krasny pristup k pacientum.Sestricka je nenahraditelna pomocnice pani doktorky
Na paciety je metr ale,vsichni ji maji radi je sikovna ,vesela a krasne picha injekce
Sulanová Jana , Podolí
Paní doktorka je velice vstřícná, k pacientům milá, dokáže vyslechnout a pokud možno i dát osobní radu. Jsem velice spokojená a jen víc takových lékařů. Za to všechno jí patří můj dík.
Jitka H.
Paní doktorka i sestřička jsou super. Mohu jen doporučit.