E. U.
Paní doktorka mi léčí zuby od puberty, jsem celkově spokojená. Hlavně s efektivitou její léčby - vždycky mi zuby spravila nejlepším možným způsobem, žádné opakované opravy oprav, žádnbé bolení zubů po ošetření apod. ... Prostě ví, co dělá. Doktory celkově nemám ráda, zubaře taky nemiluju, ale při ošetření hraje pohodová hudba, což mi umožňuje přeladit pozornost k ní, a tak celé ošetření lépe zvládnout. Stejně tak obrázky v ordinaci, výmalba čekárny, které působí milým dojmem. Má dobrý time-management, v čekárně se tudíž dlouho nečeká. Poctivá doktorka ze staré školy.
G. Dítětová
Musím se připojit k velmi nespokojeným pacientům paní doktorky. Chodím k ní se svými dětmi a poslední kapkou bylo její velmi hrubé chování při prvním zákroku mé pětileté dcerky. Paní doktorka jednoduše absolutně nezvládá brečící dítě, což už mi předvedla jednou, při ošetření syna. Tehdy jsem se zařekla, že ještě jednou a odcházíme. Toto byla poslední kapka. Dcerka brečela a bála se a paní doktorka místo toho, aby se ji slovně snažila uklidnit, velmi hlasitě a důrazně opakovala, že zub musí ven a že je hysterická, ať se zklidní nebo ji pošle do nemocnice a tam ji ukážou apod. U syna zastávala názor, že i mléčný zub se musí ošetřit, takže i vrtat, ale u dcerky se na mne obořila, že nebude diskutovat o tom, že zub půjde ven - bylo pro ni jednoznačně jednodušší zub vytrhnout, než řešit s plačícím dítětem vrtání. Ani se o to nesnažila... Obecně je paní doktorka velmi přísná k dětem, dokonce i hrubá při ošetření, když dítě nespolupracuje, navíc od 6-ti let nepustí rodiče do ordinace, musí čekat v čekárně... Nepotřebuji, aby doktor byl jako med na mé děti, ale toto kdybych natočila (a lituji toho, že jsem to neudělala), tak by asi všichni koukali, jak dokáže být doktor k dítěti zlý a necitelný. Divím se, že ještě nějaké dětské pacienty má. Paní doktorce bych doporučila zaměřit se pouze na dospělé pacienty. S dětmi nyní již chodím k jiné paní doktorce a ta nám konečně ukázala, že i zubař může být lidský, vstřícný a milý k dětským pacientům. Snad dcerka ten hrozný zážitek už zapomene a začne zase k zubařce chodit bez strachu.
Johana
Paní zubařka je strašně protivná. Ke svým pacientům se chová hrozně.Jestli je to tím, že v současné době nemá sestru, tak je to její problém. Dokonce mi řekla, že mě pošle na zubní hygienu protože není zvědavá na to, vrtat mezizubní kazy.....tak to je vrchol. Hledám jiného zubaře.
Guest745
Velmi souhlasim s negativnim hodnocenim a mam stejnou zkusenost jako "jillinka". Preobjednat se je opravdu temer nemozne bez doprovodnych komentaru a jednani s pacientem je leckdy az nehorazne. Silne nedoporucuji a z hlediska profesionalniho mam tez sve pochyby.
S paní doktorkou jsem moc spokojená. Je to skvělá profesionálka, milá, ochotná a citlivá k mému strachu. Chodím k ní už spoustu let a teď i moje děti,manžel a matka. Rozhodně doporučuji. A sestřička je také moc milá a ochotná.
Rozhodně DOPORUČUJI.
Já mohu jen vřele doporučit. Chodím k paní doktorce již dlouho a nesetkala jsem se s žádnými negativy. Ordinace je příjemná, Krásně udělaná čekárna i pro děti. Vždy poradí co by bylo pro mne nejlepší. Sestřička je příjemná, ochotná a s termíny se snaží vždy vyhovět. Když čtu některé reakce, jen nechápu, čím ty dotyčné tak rozčílila...
Tomáš J.
musím paní doktorku velmi pochválit. Vždy dá na výběr zda chci připlatit za lepší materiály nebo zuby na pojišťovnu. Občas je drsnější, ale v mnoha případech jsem si to zasloužil. Když jsem měl pocit, že jsem v právu ohradil jsme se a vše se urovnalo. Ono občas není na škodu se ozvat a řešit věc na místě a ne si stěžovat na internetu. Paní doktorko já vám fandím.
Hořeňovský
Jsem zde spokojený. Vždy perfektní léčba.
Ing. Bláha
Jsem pacientem již několik let a nemůžu si na nic stěžovat. Chválím jak paní doktorku tak i sestříčku.Dooručuji.
Tomas
Souhlasím s "Eliskou K.",sám jsem chtěl též napsat veskrze pozitivní hodnocení. Skutečně za celou dobu, co k paní doktorce docházím (několik let) jsem se nesetkal s ničím negativním - ať z medicínského či čistě lidského hlediska. A proto ji mohu jen doporučit!!! A nespokojencům vzkazuji, najděte si jiného stomatologa, alespoň bude více volných termínů k objednání;-)
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích