Praktický lékař - stomatolog
Hostinského 1536, Praha

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Výborná paní doktorka, je velmi pečlivá a vždy mi pomohla a pokud to jen trochu jde zoubek vyléčí nebo opraví a nelikviduje jako někteří jiní zubaři trhači. Opravdu jí důvěřuji a to od první návštěvy, na které jsem u ní byla již před mnoha lety. Za tu dobu postupně začali chodit k paní doktorce i ostatní členové rodiny, což mluví samo za sebe. A souhlasím s předchozím názorem, že v dnešní době je dobrý zubař nad zlato. A to paní doktorka rozhodně je!

První a jediná zubní lékařka, ze které ve svých 37 letech nemám hrůzu. Je velice laskavá, trpělivá, ale zároveň velice pečlivá. Mohu jen vřele doporučit!

Jediné, co lze maličko vytknout je, že snad nikdy nechodí včas. To ale s klidem přejdu, protože je mi to vždy vynahrazeno vynikající péčí odborníka profesionála. Děkuji za léta výborné zubní péče. J. K.

Luboš Horčic

Výborná paní doktorka, která má vřelý vztah k pacientům. Je velmi hodná a vždy pomůže. Tímto bych jí chtěl poděkovat a zároveň ji doporučit.

K paní doktorce chodím ráda a to zubaře opravdu ráda nemám. Je velmi milá, pečlivá, preventivní prohlídky jsou prostě fajn a když byl problém, obratem mne objednala a pomohla. V dnešní době je dobrý zubař nad zlato a tuto paní doktorku vřele doporučuji.

T

Velice zodpovedna a poctiva pani zubarka. Sikovna a sympaticka, co vic dodat :)