Ordinace PL pro dospělé
č.d. 155, Kněževes

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Velice milá a ochotná paní doktorka, ale i sestřička, cítím se v ordinaci vždy velmi dobře, paní doktorka dokáže poradit a je vidět snaha opravdu pomoci, též je zde empatie k pacientovi, což bych řekl že je u některých lékařů přímo vzácná vlastnost. Za paní doktorkou dojíždím z Kladna a vůbec tzé cesty nelituji.
Jiří LANDA

Prijemna a velmi ochotna pani doktorka, doporucuji. Dokaze dobre poradit, na pacienty si udela cas, malokdy je nutne cekat.

Velmi dobrá lékařka jsem spokojená.Je důsledná a ráda k ní chodím.Doporučuji.Perfektní přístup.Je to dobrá lékařka a také člověk,dá se s ní mluvit o všem.

Velice vstřícná, milá paní doktorka. Mohu jen doporučit.

Jen trochu složitější případy nedokáže řešit. Neumí odeslat ke správnému specialistovi. Nedoporučuji.

Naprosta spokojenost, zadne velke cekani, ihned k veci.

Nejlepší paní doktorka....

Perfektní přístup, porozumnění, dokáže vysvětlit laikovi jeho zdravotní stav. Pokaždé když jsem tam přišla tak jsem čekala max. 15 minut. Řekla bych že je to doktor, jak se patří, nikdy jsem nezažila u ní špatnou náladu, vždy jsem mile uvítána!

Všem doporučuji tuto lidskou paní doktorku, pomohla mi moc s nemocným tatinkem, je dobrý praktik a dobrý člověk.

výborná doporučuji