Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Sonia
3 měsíce mé dítě trápila kožní vyrážka, která nevypadala pro pediatra nijak zvláštně, až Fialová okamžitě věděla, co to je, nasadila masticku a za 3 dny bylo po problému. Čekat v čekárně od 7:00 do 13:00 protože čekárna je narvaná bylo peklo, takže na kontrolu jsme šli už radši v 5:30 :-)
Fantomas
Paní doktorka je super. Pomohla mi se zánětem atopie na ruce, napsala mi leky a do 4 dnu jsem měla po zánětu. Čekaní je delší jak je tam paní doktorka sama, ale vyplatí.
Mladík
Velmi ochotná a příjemná. Kvůli oblíbenosti bývá plná čekárna, ale nedávno se to zlepšilo díky stroji na papírky s čísly.
I.
Já a pár mých znamých mame tedy spíš negativní zkušenost. Za paní doktorkou jsem přišla s problémem, kterému se vůbec nevěnovala. Odpoveď byla "no může to být cokoliv". Předepsala mi nějakou mastičku a poslala domů. Myslím, že jako dermatolog by měla přijít na to, co to "cokoliv" může být, nebo se o to aspoň pokusit. Naprostý nezájem o pacienta. Nemá ani problém poslat lidi s alergickou reakcí na ozařování, které nic neřeší (ale aspoň se to vyplatí, že)
Upřímně se divím tak pozitivním reakcím...
Sofia M.
Všechno co píšou o paní doktorce můžu jen podpořit. Opravdu jí zajímá kazdy pacient, věnuje každému dost času. Snaží se opravdu pomoct, ne nabídnout nějaké blbé kosmetické řešení. Spokojená s přístupem a sama paní Fialová jako člověk je moc milá a vstřícná. Jen ostatní musejí počítat se frontou, ale stojí to za to. Doporučuji přijít v 6-7 hod ráno.
atopic
Pani doktorku jsem
navstivila na zaklade nekolika kladnych hodnoceni.. a spravne volba.
Resila jsem problem s atopickym ekzemem a zadny kozni lekar ( vyzkousela jsem 4 predtim) mi nepomohl.. Po medikamentech od pani doktorky bylo za tyden po problemu.
Andrea
Navstivila som pani doktorku prvy krat s vyrazkami po celom tele,ani obvodna doktorka ani alergolog nevedeli pricinu.Pani doktorka hned na prvy pohlad vedela o co sa jedna a vyriesila moj problem uspesne.Inak by som bola v tom,ze mam histaminovu intoleranciu a riesila diagnozu, ktore je mylna. Naozaj sa caka dlho,ale stoji to za to.Pani doktorka je profik.Urcite odporucam.
Lucie Pallósová
Paní doktorka je úžasný člověk a neutulna čekárna nic neznamená. Pacienti ji opravdu zajímají, i jako lidi. Bere diagnózy i z psychosomatickeho hlediska neřeší jen symptomy. Proto to čekání s každým pacientem s i promluví o tom co jej trápí a může mít vliv na jeho problem. A na to si klidně počkám i déle než dvě hodiny.
Anett Vávrová
Paní doktorka je naprosto úžasná, velice milá, pečlivě mě vyšetřila a stanovila diagnózu a hned léčebný plán. Od rana plna cekarna lidi, ale vyplatí se prijit a počkat. První lékař který mi pomůže od mého problemu.
Skvělá lékařka,milá,ochotná,povzbudí i když odcházíte z nedobrou diagnózou,čekání nevadí,protože za to stojí,kéž by bylo více takových lékařů!!!děkuji a vřele doporučuji Martina
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze