Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
S.
Paní doktorka je skvělá. Vyslechne, nespěchá, nesoudí a vše dobře vysvětlí. Je chápavá, milá, přijde mi přísnější, ale to je někdy třeba. Dá se s ní moc dobře povídat a domluvit se na nejlepším řešení.
Paní doktorna je vstřícná a seriozní ke všem pacientům, kteří jsou slušní a vychovaní. Bez ohledu na svůj čas se snaží vyhovět většině pacientům. Bohužel je limitovaná časem i pojišťovnami a tak se na nové pacienty mnohdy nedostane. J*
Jak prostě napsat že je dobrá.
Paní doktorka je nejlepší!jako lékařka i jako člověk.Má porozumění a nechá pacienta,aby vyjádřil svůj názor!Byla jsem,před paní doktorkou u několika psychitrů a díky jejich léčení jsem přemýšlela o sebevraždě.Chválím den,kdy mě paní doktorka i když měla již plný stav,přibrala do své péče.Skrs to jí nikdy nepřestanu bý vděčná!!!!!
Paní doktorka výborná, prostě nejlepší, velmi lidská, ochotná, vřele doporučuji!!!!
Je to skvělá paní Dr.
Paní doktorka Fialková je nejen velmi dobrý psychiatr,ale i člověk. Mysím, že takové lékaře mnoho lidí potřebuje.
Martina
Doporučuji,velmi dobrá lékařka a zároveň i příjemný člověk! S mým problémem mi pomohla a všechno je zase supeeeer :o)
Kateřina
Paní doktorku mohu doporučit.
Novotná
Tuto lékařku nedoporučuji.