Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
D.U.
Naprostá spokojenost, paní doktorka velice ochotná, milá a sestřička, klobouk dolů, jak je pozitivně naladěná a vše zvládá s úsměvem, neustále zvonění telefonu, vše krásně vysvětlí. Moc děkuji, přijaly mě v těhotenství na hned. Rozhodne
SnjNg
Musím se přidat s názorem, že v čekárně a u sestry v místnosti je to prostě horor!!jsem zvyklá čekat dlouhé hodiny ale tam to vzhledem k prostorám opravdu nejde!Jinak paní doktorka je fakt super po stránce odborné i lidské. A sestra?Klobouk dolů že je jen občas protivna.Ja bych se z toho chaosu tam už dávno zblaznila.Paní doktorkou prosím vás přestěhuje se do větších prostor!
Jaroslav
Paní MUDr.Fenclová je dobrá doktorka, kterou lze doporučit. Naprosto nevyhovující je však zázemí ordinace, neodpovídající počtu pacientů. Projevuje se to pak samozřejmě i v sesterně, kde vše probíhá papírově, dlouhým čekáním na odběry a na kontroly. V čekárně pak jste ve společnosti až 10 lidí v prostoru ca. 8 m2. Sestra i kdyby byla nadčlověk pak v takových podmínkách nutně musí působit nervózně až vystresovaně, ale přesto situaci jakž takže zvládá. Zázemí ordinace mě však nutí zamýšlet se na změnou lékaře.
st001
Paní MUDr. Eva FENCLOVÁ je velmi dobrá odbornice, lékařka a psycholožka. Měla by trochu ale otevřít oči a sestru okamžitě vykopat ven - kazí reputaci celé ordinace.
Pacientka D.
K paní doktorce chodím více než deset let, vždy se snaží léčbu směrovat tak, aby si člověk uvědomil, že samotné léky nic nevyřeší a to je důležité , spoustu léků umí napsat každý, ale vést k disciplíně je důležitější. Sestřička je skvělá ženská, jen pro jednu sestru trochu mnoho práce, když si to uvědomím každý den je tam na 6hod. a mimo pátku odchází mezi 16-18hod. kdo znám by s ní měnil a přitom být ještě příjemný, no nevím zda bych to zvládla.
Určitě i já bych našla nějakou tu kritiku, ale každý občas nemáme svůj den a tak ho dopřejme i jim.
Přesto, že dojíždím cca 1,5hod. k paní doktorce , neměnila bych.
pacient
Umí, ví jak pomoci a pro dobrou věc je schopna se pro pacienta v rámci rozumných mezí obětovat. U ní nevládne alibismus, ale výhradně cíl prospět pacientovi. Velmi dobrá odbornice, skvělá žena.
Nevýhodou je, že si návštěvu u ní musí pacient zasloužit absolvováním zkoušky trpělivosti se sestrou v ambulanci. Hodnocení sestry "velmi slabá".
Svělá odbornice, přijemná žena. Člence naší rodiny prodloužila život o deset let. Doporučuji.
velmi prijemna a perfektni doktorka.je to vazne spicka:)
pan doktor Kostka mi 9.3.2009 odrodil dceru. Byla jsem velmi spokojená, jeho lidský přístup a porozumnění mi hodně pomohlo.
Pokorná
Je nejlepší, pomohla mi vyrovnat se zdravotním stavem, již 14 let zvládám cukrovku jen dietou a cvičením. Nikdy se nezapomene zeptat, co je nového, pomáhá i jako psycholog a hlavnrozdává úsměvy a energii i pacientům.