Kontaktní údaje

Praktický lékař pro dospělé

Rolnická 24, Opava

Praktický lékař pro dospělé

Sušilova 1, Opava

lenger tomáš..........paní doktorka je vynikající lékař,který ví co dělá .....a každému se věnuje individuálně a neháže všechny do jednoho pytle jako většina lékařů co honí jenom body......kdykoliv sem k ní přišel tak mi pomohla .....kéž by takových bylo víc.....já osobně děkuji .....a smekám klobouk před ní.....za žádnou jinou bych neměnil

• Paní doktorku Dratvovou bych neměnil. Je to člověk na svém místě. Paní doktorka je vstřícná, milá, se zájmem vyslechne problémy, případnou léčbu s vámi probere a navrch hodí preventivní opatření do budoucna. Navíc používá rozum, čímž mě zbavila problémů s hlavou a slinivkou (což nedokázali ani specialisté s přístroji). Lepšího lékaře/ku jsme opravdu nazažil.

• Paní doktorku Dratvovou bych nevyměnil. Vždy se zájmem vyslechne, jaké mám problémy a probere se mnou nejen léčbu, ale i preventivní opatření do budoucna... Navíc požívá hlavu, čímž mi již dvakrát pomohla od velkých problému (což nedokázali specialisté se všemožnými přístroji).

• takových skvělých lékařů je opravdu málo!

• je nejlepší!!!

• Z

mila, vstricna a vzdy ochotna..

Paní doktorka je velmi vstřícná,bedlivě sleduje mé problémy a vždy hledá nejlepší alternativu pro léčbu.Moc mi pomohla i po psychické stránce,i když psychika patří do jiného oboru.Velmi doporučuji

Paní doktorka Dratvová je doktorka na svém místě, přestože je praktický lékař je zároveň vynikající psycholog a z ordinace odcházíte vždy s pocitem, že se Váš problém posunul nebo vyřešil.
    Nevidí Vás jako rodné číslo ani body, řeší jen Vás!!!!
    Vřele ji doporučuji i když vím, že má plno.

• S

Jsem velice spokojená.

Ochota usměv a vstřicnost také léčí