Psychologická poradna: evadivisova.cz
Thámova 221/7, Praha 3, Praha

Přijímám: dospělí

Psychologické konzultace • 1 500 Kč

Psychologické poradenství • Od 1 500 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Jsem psycholožka a zaměřuji se na individuální konzultace a poradenství pro dospělé. Nabízím prostor ke sdílení a partnerskou podporu na Vaší cestě životem, a to zejména ve chvílích, kdy se objeví náročnější životní období či výzvy. Ve svém přístupu kladu důraz na sebepoznání, odkrývání pravých příčin obtíží a podporu vlastní iniciativy v hledání řešení. Klientům poskytuji možnost diskutovat své problémy v bezpečném prostředí a ve světle odborných znalostí a zkušeností.
Vystudovala jsem psychologii na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Psychologickému poradenství se věnuji od roku 2006, s čtyřletou pauzou v podobě mateřských dovolených. Ve své praxi jsem se postupně přesunula z oblasti velkých firem k vlastní soukromé praxi zaměřené na pomoc jednotlivým lidem v jejich každodenním životě. Absolvovala jsem specifický výcvik koučů, sociálně-psychologický výcvik a řadu kurzů a školení v oblastech vývoje a užívaní diagnostických metod, koučování, facilitace, kariérového poradenství, efektivní komunikace, poskytování rozvojové zpětné vazby, motivace, stress managementu a time managementu, arteterapie, muzikoterapie, relaxačních technik a dalších.
Věnuji se oblastem zvládání stresu, negativních emocí (úzkostí, obav, panických stavů apod.), psychosomatických obtíží (únavy a vyčerpání, mozkové mlhy, problémů se spánkem, pískání v uších), i dalším tématům, která jsou pro mé klienty důležitá. Jsem přesvědčena, že psychologickou pomoc vyhledávají lidé, kteří mají odvahu a sílu sami na sobě pracovat a taková spolupráce mě motivuje a naplňuje.

Umístění: Psychologická poradna: evadivisova.cz

Profesionální, lidský přístup. Praktická funkční doporučení. Mohu jen doporučit.

Umístění: Psychologická poradna: evadivisova.cz

Dekuju moc za pomoc! Skvely pristup, profesionalita.

Umístění: Psychologická poradna: evadivisova.cz

Je milá a angažovaná, přitom profesionální. Dokáže přesáhnout svůj obor a poradit i v jiných oblastech, což si myslím, že je výborné, protože jsme jeden celek a nedáme se rozdělit na nezávisle fungující součásti...

Umístění: Psychologická poradna: evadivisova.cz

Velmi chápavá psycholožka. Dokáže se vcítit, má lidský přístup, naslouchá a problémům člověka se opravdu věnuje.