Českobratrská 10, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava
bohužel nemohu paní doktorku doporučit, chybně u mne diagnostikovala potravinovou alergii ač se jednalo o něco jiného. Má velmi chladný a odtažitý přístup. Nenechá pacienta mluvit, skáče do řeči. Je arogantní.
Jsem už dlouho u paní doktorky a nikdy bych neměnila. Chodí k ní moje maminka i můj syn. Je prostě úžasná! Rozumí své práci a je velmi citlivá k lidem. Je to odborník na svém místě. A sestřička je také velmi ochotná a chápající. Jsou výborná dvojice. Děkuji moc za obě dvě. Šárka Durajová
p. doktoka je velmi mila, ochotna a hlavne rozumi jak sve profesi, tak i pacientum. To same muzu rict i o jeji sestricce.
křikavová
Jak je uvedeno je nejlepší. Má zájem o své pacienty
a není ji lhostejná bolest, kterou požívají. Snaží se
hledat příčiny a nasadit účinkující lék.
Jechout Václav
Jechout Václav 68 let Jsem s paní doktorkou spokojen má vysoké odborné znalosti
a děkuji za vše co pro pacienta udělá.
pacientka Hedvika,76 let
Tak hodbou a odborně vynikající odbornici jsem v životě neměla,a už jsem jich za svůj dlouhý život měla dost.
Bublina
Lékařka na svém místě. Zodpovědně vyšetří, zbytečně nenasazuje léky, je přístupná i přírodní medicíně - homeopatika. V případě nejistoty neexperimentuje, ale pošle pacienta k odborníkovi. K pacientům přistupuje s pochopením.
Heřman
Více než dobrá praktická lékařka s velmi citlivým přístupem k pacientovi. Neváhá ani dojít za pacientem domů, když on sám nemůže a má těžší problém. Umí uplatnit i alternativní - účinnou - léčbu. Navíc je paní doktorka dobrou psycholožkou, někdy mám pocit, že si umí v lidech číst, jako v otevřené knize.... Přji jí i nám, aby ještě dlouho u nás vydržela!!!
Otakar
Jsem dlouholetý pacient paní doktorky.Co se týče její odbornosti,není co dodat.Vynikající.Svou oblibu si tupluje svými znalostmi z akupunktury a homeopatie,což mi v mé léčbě velmi pomáhá.Měl jsem více praktických lékařů,ale není s kým porovnávat.Prostě jednička.
Václav K.
Jako dlouhodobý pacient u paní doktorky mohu říce jen to nejlepší.Vlídný přístup k pacientům,odborná úroveň,pěkné etické chování.Neměnil bych.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě