Sam. ordinace PL - pro dospělé
Na Chrupavce 422, Líbeznice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Jsem ráda, že jsem narazila na tuto paní doktorku. Vždy mi dokázala pomoc a poradit, ale hlavně nic nezanedbá a v případě nejistoty Vás pošle na vyšetření ke specialistovi. Což málo který praktický lékař dělá (vlastní zkušenost). Mohu jen doporučit.

Mam na navsteve svoji starou invalidni (chodi o francouzkych holich) maminku, ktera potrebovala hospitalizaci, Protoze je vsak ze Slovenska a ma jenom mezinarodni pojistovaci karticku, tak s tim byl problem. Kdyz uz jsem po nekolika telefonatech nevedela kudy kam, zavolala jsem Dr. Chlumske. Kdyz jsem ji vysvetlila o co se jedna, sama vse zaridila, prijela k nam, maminku vysetrila, napsala spravu a objednala sanitku, prestoze to nebyla vubec jeji pacientka. Reknete si, dobre.....ale co uz vubec nemusela udelat a udelala, je, ze jeste ten den zavolala do kliniky, jak dopadlo prijeti a jestli je vse v poradku - a zavolala mi, kde a na jakem oddeleni maminku najdu. (nemohla jsem jet s ni, protoze vezli jeste jineho pacienta)
Je to lekarka telem, dusi i srdcem, ktera vrchovate naplnuje Hippokratovu prisahuji. Dekuji ji z celeho srdce.

Bohuzel nemohu souhlasit. K pani doktorce jsme chodili doma vsichni, obcas z ni zustava rozum stat. Souhlasim v tom, ze je docela mila a lidska, ale po profesni strance to uz takova bomba. Nektere veci proste necha zanedbat. Prestehovala jsme se zpet, ale registrovat se u ni opravdu nebudu.

Vstřícná paní doktorka, záleží jí na svých pacientech. Prohlídky jsou na velmi dobré odborné úrovni.

E

Chodím k paní doktorce již řadu let a jsem s její prací velmi spokojená.

Nevím jak jiní, ale já jsem s paní doktorkou velice spokojen.
Vždy mi pomohla a zajímá se o můj problém.

B

Milá paní doktorka. S tou empatií lze jenom souhlasit.

N

Paní doktorka je skvělá. Chodím k ní moc ráda,vždy dobře poradí,vše vysvětlí. Má empatii,která se dneska ve zdravotnictví málo vidí. Je to zkrátka člověk na správném místě.