M.V.
K paní doktorce chodím už léta a protože i ona dbá na prevenci pacientů, tak moje návštěvy jsou krátké a bez zásahů. Výměnu korunky udělala po spojení s laboratoří ve velmi krátkém čase. Děkuju za její péči.
Hanka.Bierova
Paní doktorka je skvělá. Díky ní se nebojím zubařů, dříve jsem měla velký strach. Vždy vše vysvětlí, snaží se problémy vyřešit co nejšetrněji. I když bydlím v Praze, zubařku zcela jistě měnit nehodlám. Doporučuji!
Petra
Díky paní doktorce, kterou mi doporučili minulý rok moji rodiče, jsem se přestala bát zubního ošetření :) A to již na první preventivní prohlídce :) Hned jsem z ní měla příjemný pocit. I ze sestřičky v ordinaci :) Obě jsou moc milé a je vidět, že jsou sehrané ! :) Zítra se k ní chystám objednat, a při pomyšlení brzké návštěvy zubařky se mi nesvírá žaludek strachy :))
Paní doktorka je velice milá a to za každé situace, svému oboru rozumí, je to člověk na pravém místě, nikdy neodcházím bez její rady jak dál pečovat o svůj chrup, aktivně mi sděluje výhody, které jsou spojené s prohlídkami...jen kdyby bylo více takových zubařů...
Pavel
Lituji času stráveném v jejím křesle !
laborantky z fixů u tanku
výborná paní doktorka,milá na pacienty i na laborantky,které pro ni dělají,více takových doktorek.
Hanka
Vynikající lékařka. Díky ní jsem překonala svůj strach ze zubařů a péče je vynikající.
Jirka
Lékařka ochotná ,milá ,používá moderní materiály .má profesionální přístup k pacientovi,platba za výkony jen dle vyhlášky ,není žádný zlatokop,
Milena
Paní doktorka je člověk na svém místě. Její přístup co se týká pacienta je výborný. Každý problém s pacientem konzultuje. Z mé strany spokojenost.
Martina
Velmi milá paní doktorka, s objednáním vychází vstříc. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat. Za moje nekvalitní zuby ona nemůže, ale i přesto se k ní do ordinace nebojím.