Brno, Langrova 1d, bytový dům Pegas, Brno-Slatina , Brno
Air - flow ( pískování ) odstrnění pigmentace • Od 750 Kč
Aplikace zubního šperku • 700 Kč
Bělení zubů - kombinace domácího + doladění odstínu • 6 000 Kč +6 Více
Dentální hygiena 1. návštěva včetně vhodného zubního kartáčku a dvou mezizubních kartáčků • Od 1 000 Kč
Domácí bělení zubů • Od 3 500 Kč
Instruktáž pacienta s fixním aparátem • Od 300 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 1 000 Kč
Domácí bělení zubů
Od 3 500 Kč
CENTRUM ÚSMĚVŮ - SPECIALISTA NA VAŠI DENTÁLNÍ HYGIENU
Instruktáž pacienta s fixním aparátem
Od 300 Kč
CENTRUM ÚSMĚVŮ - SPECIALISTA NA VAŠI DENTÁLNÍ HYGIENU
Každá následující návštěva v pravidelném intervalu po půl roce
Od 680 Kč
Ošetření citlivých krčků zubů
Od 200 Kč
CENTRUM ÚSMĚVŮ - SPECIALISTA NA VAŠI DENTÁLNÍ HYGIENU
Program prevence u dětí - vč. výživového poradenství
Od 400 Kč
Profesní profil
Střední zdravotnická škola Merhautova Brno- obor zubní technik
Obchodní akademie Emila Holuba
Ortodoncie- asistentka
Parodontologie- instrumentářka
Prešovská univerzita v Prešově Fakulta zdravotnických odborov – dentální hygiena Registrovaná Diplomovaná dentální hygienistka s osvědčením k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu
Lékařská fakulta Masarykovy univerzity - výuková činnost SZŠ Merhautova Brno – výuková činnost
Přednášková činnost
Člen ADH
www.centrumusmevu.eu
Šárka Poliaková
V minulosti jsem navštěvovala jiné pracoviště, kde jsem neměla dobrý pocit z přístupu ke klientovi. Paní Bc. Brunclíkové děkuji za lidský přístup, za snahu pomoci. Určitě zde plánuji další návštěvu a s klidným svědomím můžu doporučit ostatním :)
Havran Ota
Velice příjemné jednání a profesionální přístup.
Moc hezké a čisté prostředí čekárny i ordinace.
Člověk se v ordinaci cítí hned lépe, když se setká s takto milým člověkem, jako je paní hygienička.
Mohu všem jen doporučit.
Romana A.
Paní Brunclíková je velmi sympatická a milá dentistka, která umí ochotně vysvětlit co Vám bude v ústech dělat, pracuje velmi opatrně a citlivě. Péče o zuby je perfektní a bezbolestná. I pro strašpytle jako jsem já to byla nakonec příjemná návštěva. Také mně potěšilo, že mi nevnucovala žádné preparáty. Moc děkuji za přístup.
FŠ
Přátelský přístup. Byl jsem na hygieně poprvé, ale po takovém přístupu tam budu chodit i dále a rád.
P.F.
Lidsky pristup.
Profesionalni jednani.
Mohu jen doporucit!!!
S pi.hygienickou jsem byla velice spokojene.
Ma lidsky pristup,vse vysvetli a poradi co a jak.
Z dentalni jygieny jsem odchazela s naprostou spokojenosti.
Vyporna prace a parkovani bylo take v poradku-vsude spousty mista!!!
Ivana O.
Bc. Eva Brunclíková je milá, mimořádně pečlivá a zuby vyčistí opravdu důkladně.Ošetřeni provádí tak, že není nepříjemné.Jsem nadmíru spokojená.Vše dělá s citem a vysvětluje jednotlivé kroky.Rozhodně doporučuji i těm, kteří mají strach ze zubaře.Děkuji za pěkný úsměv a přeji spoustu spokojených zákazníků.I.Oubrechtová
Vendula H.
Profesionální přístup,velice milá a pečlivá!Už se těším na další návštěvu ,a všem paní Brunclíkovou doporučuji!!!!
Ladislav N.
V minulosti jsem byl 2x na jiném místě a nebyl jsem přesvědčen o užitečnosti. Nyní na popud přítelkyně jsem navštívil paní Brunclíkovou a byl jsem velmi příjemně překvapen skvělým přístupem, bezbolestností, viditelným výsledkem! Rád dobrovolně za 1/2 roku zopakuji a všem váhajícím doporučuji...
Milan H.
Na dentální hygieně jsem byl na doporučení svého lékaře, poprvé v životě. A po této zkušenosti rozhodně ne naposled.
Vyzvedl bych příjemné prostředí, velmi dobré vybavení ordinace a ohleduplný přístup paní hygienistky k mým citlivým zubům. A co je nejdůležitější, návštěva splnila svůj účel a zuby mi připadají nejen bělejší, ale hlavně zdravější. Moc díky.
Michael Kučera
Naprosto skvělá, hodná a příjemná paní. Vše vysvětlí a veškerá péče je opravdu bezbolestná. Dá si hodně záležet na kvalitě a vše vysvětlí, obdaruje poctivým kartáčkem a vyvrátí i spoustu mýtů a nesmyslů ohledně čištění zubů. Chodíme tam i s dcerou a jsme spokojeni oba dva. Ceny naprosto v pohodě, rozhodně poměr cena - kvalita ten nejlepší, jaký jsem mohl očekávat