MUDr. Eva Bílá

Zubař Více

Kontaktní údaje

Stomatologie
Palackého 29, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Stomatologie • Jiný

K paní zubařce chodím již několik let a jsem velmi spokojena. Vše podrobně vysvětlí, poradí a šetrně ošetří. Doporučuji

Paní doktorka je svá, přístup k pacientovi na výbornou. Zákrok se snaží udělat s minimální bolestí, je trpělivá a rychlá. Šla jsem k ní s ošklivě ulomeným zubem, ten bravůrně opravila. Její práce je téměř dokonalá a ceny příznivé, snaží se i o to, abyste tam nenechali majlant.

B

trhaá jako bohyně. je moc hodná empaticka,stará se o pocity pacienta a nez se vzpamatujete,řekne a hotovo.
Malá Iva

Je to nejlepší doktorka stomatologie. Když potřebuji ošetřit, nikdy nečekám moc dlouho. Chodíme k ní celá rodina a je fakt dobrá. I když jsem byl u ní se zubem, který mě fakt dost bolel, díky paní doktorce proběhl celý úkon s minimální bolestí. Vřele doporučuji.

Ta nejlepší paní doktorka stomatologie co za celý život znám, chodíme k ní celá rodina. Děkujeme !!

U

Paní doktorka je svela , nebojím se již lékaře stomtologa , odborně na výši , když kdykoliv potřebuji ,ihned mě objedná.U.

Taky jsem se trochu zubaře přestala bát.

O

Super lékařka a skvělý člověk.....naše rodina je v dobrých rukou

R

Výborná ?? Skvělá !!!!! Zbavila mě panického strachu ze zubaře a to se žádnému stomatologovi nepovedlo víc, než dvacet let! Rychlá, profesionální, při práci neudělá jeden zbytečný, nebo váhavý pohyb.Přitom neustále projevuje zájem o stav pacienta.

Výborná lékařka