MUDr. Eva Bendíková

Ortodontista Více

Kontaktní údaje

Odborný lékař ortodoncie

Nám. Slezského odboje 3, Opava

Výborná doktorka!Přístup ke mně (jako k pacientovi) je velice výborný.Jsem spokojený.

• Je velmi dobrá oproti naší předešlé doktorce.

• Paní doktorka by nejspíš měla ukončit svou kariéru, pověst má příšernou díky své neschopnosti dovést léčbu do konce. Byla jsem také nespokojena s jejím způsobem léčby a nyní si novou lékařku nemůžu vynachválit, nejhorší je, že jsem také svou léčbu již jednou absolvovala a platila- zbytečně. Výrazně nedoporučuji.

• nedoporučuji! Křivé zuby= to už tě nehyzdíí, to už je dobré... Nechápu jak tohle může říct stojí to tolik peněz a pak taková podpásovka!!! Tak jsem se rozhodla končím s tímto přístupem a začínám odznova holt si to zaplatím znova:-(

• chcete se léčit a nemít výsledky? na konci její "léčby" slyšet- " to už Vás nehyzdí" a stále mít křivé zuby? pak doporučuji, jinak teda ne...

Tato lékařka se ke mě chovala dosti neprofesionálním způsobem a místo toho, aby se snažila jakékoliv problémy řešit, objevuje nové.

• Č

MUJ SYN ŘÍKÁ ŽE JE TO NEJHODNĚJŠÍ DOKTORKA NA SVĚTĚ