Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Markéta
K paní doktorce jsem přišla zoufalá. Oceňuji profesionální přístup a snahu udělat maximum co lze. Sestřička též hodná. MH
hoddogpinc
Paní doktorka Bečková mi při líčení mých problémů připadala jako kamarádka,které se svěřuji s - pro ženu - velmi ožehavým problémem - alopecií. Naprosto lidský přístup a zároveň profesionální postup léčby. Oceňuji i přímý pohled - oční kontakt - mnoho lékařů nezvedne oči od klávesnice...Navíc oceňuji i milou sestřičku.
Příjemná, vždy její léčba pomohla.
Moc pani doktorku doporučuji za její vřelý vztah k pacientům
Toferner
Skvěla doktorka. Profesionální přístup, prostě prima.
BB
Výborná lékařka.
Ladislav j.
Je to vynikající doktorka,profesionální přístup k pacientům.Do této ordinace je radost přijít.
vděčná a poslušná pacientka
Paní doktorka je skvělá, pokud respektujete její rady, vyléčí i nemožné!
vubec nic mi nevylečila je drza a tahne z ni alkohol a kour.
Vůbec ne doporučuji je to amater.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
`
Marie
Specialistka, která v širokém okolí nemá konkurenci. Její léčba je velice kvalitní a výsledky stoprocentní! A když ke všemu přičtu milé a vlídné jednání jak paní doktorky tak její sestřičky, víc už není co dodat!
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, rada bych se zeptala na otazku ohledne znamenka. Asi jsem.si strhla znaménko po strhnuti ranka trochu krvacela. Mám se obávat a radeji nechat vyšetřit?
Dobrý den, doporučuji vyšetření dermatologem. Bečková