MUDr. Eva Al-Taji

Přiblížit mapu
Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
Šrobárova 50, Praha

Přiblížit mapu

Lepsi endokrinolozku bychom si nemohli prat.Mila,vse vysvetli,vstricna,ma skutecny zajem o dite a vi o cem mluvi.Chodime k ni radi a s duverou.

Paní doktorka je velice schopná a ví o čem mluví.Moc nám pomohla,můj syn trpěl nadváhou a ona byla jediná,kdo diagnostikoval onemocnění štítné žlázy. Po jejím zásahu a dobře zvolené léčbě,syn začal normálně růst a váha se mu upravila.Jsem jí velmi vděčná.

Velmi prijemna,hodna a pecliva pani doktorka.Leci mou dceru rustovym hormonem.Jsem s ni naprosto spokojena.Je vzdelana a vi o cem mluvi.Nic nezanedba,vse vysvetli...Je na ni znat,ze ji na malych pacientech zalezi a je prijemne,ze si jednotlive pacienty a jejich problemy pamatuje.Ukazuje to na zajem o pacienta.Vzdy se i zajima jak se mame atd.Moc doporucuji.

K paní doktorce jsem se dostala s dcerou hned po narození - skvělá,komunikující,vstřícná, poradí i s nesouvisející věcí,škoda jen, že některé sestřičky občas bývají bez zájmu a některé při odběrech i nešikovné, ale abych neodradila - většina je jich tam ochotných.

Velice příjemná p. doktorka. Sama jako její dětský pacient musím říci, že mi velice pomohla s mojí štítnou žlázou i s menší nadváhou.
Po dodržování jejích "rad" se mi štítná žláza vyléčila o více než polovinu a máš větší chuť do života a začala jsem i aktivně sportovat. :))

Paní doktorka je nejen milá a laskavá, ale i výborná lékařka. Pomohla nám nejen s naší diagnozou, ale i sama velmi ochotně doporučila/zařídila vyšetření při dalších zdravotních problémech. Komunikace s ní výborná - nejen je vám k dispozici na dohodnutý čas, ale komunikuje i maily, sama vám i zavolá ohledně výsledků ... organizačně dokáže zajistit i několik vyšetření během jedné návštěvy. Velmi doporučuji.

T

výborná odbornice, příjemný člověk, pracuje na Dětské klinice FNKV, Šrobárova 50, Praha 10

Velmi pečlivá, příjemné vystupování, všechny dotazy ochotně vysvětlí,
poradí, jsme moc spokojeni

paní doktorka je moc milá, pečlivá, vše vysvětlí, umí to s dětmi, žádné zbytečné čekání, komunikuje i formou email/výsledky/, všem maminkám moc doporučuji,