Mgr. et Mgr. Jakub Vlach

Terapeut, Kouč Více

Číslo licence : SSK500-2019-04

Jmenuji se Jakub Vlach a pomáhám lidem na jejich cestě k naplnění vize. Jsem psychoterapeut, kouč, supervizor, lektor i pedagog. Mým východiskem je zejména přístup zaměřený na řešení (solution-focused), jehož otcem je známý terapeut Steve De Shazer a jeho žena a kolegyně Insoo Kim Berg. Během konzultace rozvíjíme řešení, nikoliv problémy. Společně nespravujeme to, co není rozbité, a hlavně děláme více toho, co funguje a méně toho, co nefunguje. Mám zkušenosti z businessu, neziskového sektoru, ze školství. Specializuji se na dětskou terapii, na práci s dětmi s poruchami chování, rodinnou terapii i individuální terapii nebo koučování a supervizi pro pomáhající profesionály. Vystudoval jsem Sociální pedagogiku a Speciální pedagogiku, absolvoval jsem 250h výcvik měkkých dovedností pro práci se skupinou dětí a mládeže akreditovaný v systému DVPP MŠMT, dále komplexní výcvik v systemické supervize a koučování (500h), sebezkušenostní výcvik ve vedení tříd a skupin osobnostního rozvoje (600h) a mnoho dalších jednodenních i vícedenních kurzů. Pro více informací navštivte mé stránky www.spoluvize.cz.

Psychoterapie JABEC
Mánesova 3, Praha 2, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Coaching • Od 1 200 Kč

Individuální psychoterapie • 1 200 Kč

Individuální psychoterapie • Od 1 200 Kč +7 Více

Krizová intervence • 1 200 Kč

On-line konzultace • 1 000 Kč

Online psychoterapie • 1 200 Kč

Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolí

Coaching

1 200 Kč

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Psychoterapie JABEC individuální psychoterapie

Děkuji za nasměrování a možnost konzultace. Nevěděl jsem si rady a dlouho jsem s návštěvou otálel. Škoda, že jsem nepřišel dříve.

E
Umístění: Psychoterapie JABEC individuální psychoterapie

Pana Vlacha jsem navštívila se svým 12ti letým synem, dostala jsem na něj doporučení od kolegyně z práce, zatím absolvoval dvě setkání a i když nevím detaily, je pro mě klíčové vidět na synovi změny, jsem ráda, že mu někdo dokáže pomoci a provádí ho náročnou situací v životě.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den.Chtěla bych poradit jak myslet pozitivně.Totiž čerstvě jsem dokončila střední školu a hledám si brigádu která byla lehčí pro mě a zatím se nedaří najít nějakou.Totiž od 8 třídy základní až po ukončení školy jsem potřebovala být doma a byli tam různé důvody proč.No a teď mám zbytečně negativní myšlenky a nevím jak je překonat a co dělat abych odklonila hlavu a to hlavně ráno jak se probudím.

Hezký den, zkuste si položit otázku, jak to bude vypadat, až budete "myslet pozitivně". Jak to na Vás poznají rodiče, přátelé? Jak to poznáte vy sama? Co bude jinak? Co budete dělat? Někdy se vyplatí nepátrat po příčinách myšlenek (nemají-li další doprovod) a orientovat se na budoucnost, ta není nikde napsaná, ještě se nestala, neexistuje, štěstí není zlatá muška, která někde lítá kolem, štěstí je způsob myšlení... Držím palce. Poradit v pár větách je složité, doporučuji individuální terapii, pokud by situace přetrvávala.

Mgr. et Mgr. Jakub Vlach