Klinická logopedie
Olšanská 2666/7, Praha 3, Praha

Zobrazit ostatní profily logopedů v okolí

Dlouhá objednací doba (1 měsíc). Krátká návštěva 30 minut pravidelně zkrácených na cca 20 minut. Velmi neprofesionální přístup k dítěti. Nedoporučuji, absolutně žádné pokroky.

PaedDr. Ester Fišerová

Prodlužování objednací doby na logopedii je v současné době dáno především nárůstem počtu klientů, kteří na terapie docházejí. Pokud může rodič s dítětem docházet v dopoledních hodinách, je objednací doba kratší. Obsahem 30 ti minutové terapie není jen přímá práce s dítětem, ale patří sem i instruktáž rodiče, zadání úkolů, dále předání materiálů ke cvičení a v neposlední řadě i zápis do zdravotnické dokumentace. Úspěšnost terapie není samozřejmě dána jen osobou logopeda. Pokroky jsou ovlivněny též spoluprací dítěte, intenzitou docházky a v neposlední řadě především domácí přípravou. Ester Fišerová

Paní doktorka je nejen profesionální, ale i velmi příjemná, ochotná. Dcerka s ní ráda pracuje. Vše nám vždy vysvětlí, vyjde vstříc. Vřele doporučuji!

jsme spokojení

Můsím jen přitakat předešlému hodnocení a u dr.Fišerové vyzdvihnout její milý a lidský přístup k pacientovi..Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit!

K paní Fišerový mám jen kladný recenze.Docházím k ní s dcerkou která je taky velice spokojená.Dcerka udělala velký kus práce ale nebýt paní Fišerový těžko by sme to zvládli v takovým klidě a pohodě.Poradila,udělala a doporučila vše co mohla pro její vývoj řeči udělat,takovej mám z paní Fišerový pocit.Docházíme pravidelně a ani jednou sem neodcházel s pocitem že něčemu nerozumím nebo nechápu.A když vezmu jak mluví dcerka ted a před začátkem "léčby" nezustáva my nic jinýho než skvělé doporučení.Za její lidský i profesní přístup jí děkujeme!

3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám 2,5 letého syna. Je učenlivý, naučil se čísla do 10, písmena podle slov, slovní zásobu má pěknou, ale říká jen slova o 2slabikách, delší slova zkracuje na dvouslabičná. Věty netvoří. Je lepší navštívit logopeda? Děkuji Markéta

Dobrý den, u takto malých dětí se v mnoha případech rodiče potřebují jen ujistit, že s dítětem pracují správně. Tento důvod považuji za dostačující k tomu, aby navštívili odborníka a své případné obavy s ním konzultovali. Kromě klinického logopeda jím může být i foniatr. Ester Fišerová

PaedDr. Ester Fišerová

Dobrý večer chtěl bych se zeptat na takovou věc. Dcera (2 roky a 10mesicu) uz delsi dobu krasne mluvi, zpívá vse bez problemu. Ale posledni dva tydny sledujeme ze se u ni objevilo zadrhavani vzdy na zacatku vety napr. Pu pu pu pudeme si hrat atd. Pak vse v pkradku a zase. Prijde mi to jako by se strasne rychle snazila neco rict nebo tu myslenku ale jako by nemohla najit to spravne slovo. Zvlastni je ze kdyz zpiva tak odzpiva celou pisnicku bez zadrhnuti. Je mi z toho smutno protoze kdyz ji vidim jak se snazi vyslovit slovo a trva ji to. CEtl jsem na internetu ze u nekterych deti se tento problem objevi. A samo to zmizi. Nemuzete mi nejak poradit nebo me trochu uklidnit. V rodine nikdo nezadrhava. Moc dekuji

Dobrý den, tento problém se opravdu často objevuje u malých dětí kolem 3. roku věku. Při správném vedení dítěte a příp. režimových opatřeních tento problém ve většině případů spontánně vymizí. Přesto bych vám doporučila objednat se ke klinickému logopedovi (nutné doporučení dětského lékaře), aby vám dal přesné instrukce, jak k dítěti přistupovat. Prozatím doporučuji na tento problém dítě neupozorňovat a plynulost ani příp. nesprávnou artikulaci u dítěte neopravovat!
S pozdravem Ester Fišerová

Prohlížet všechny odpovědi