J. E. Purkyně 270/5, Most 43401
E
E.K.
Když p.doktor začínal byl a je ochotný,příjemný,ale poslední rok se velice zhoršil-hlavně s ordinačníma hodinama,ty sice má napsané,ale jsou k ničemu protože p.doktor si chodí jak chce,a většinou nepřijde vůbec i když má objednané pacienty.Z mé zkušenosti 3krát zrušená návštěva za měsíc-nepřítomnost doktora.A rozhodně nejsem jediná s touto zkušeností.
• Stomatologická ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dominik Fajner
Naprosto skvělý přístup jak pana doktora, tak personálu v ordinaci. Mohu maximálně doporučit komukoliv ‼
• Stomatologická ordinace • Jiný •
Jan Nečas
Pan doktor se opravdu snaží pomoci. Při citlivosti zubu, přidal anestetikum a stále se ptal jestli to cítím. Doporučuji všem kdo se boji zubaře tak jako ja.
• Stomatologická ordinace • Jiný •
lenkaszmerekova
Na pana doktora mám já a manžel pouze pozitivní názor.Vzdy ochotný vyhovět,usměvavý.Nemuzeme si pana doktora Grlaka vynachválit.Presto že má plnou čekání lidi snaží se vyhovět každému.Jeho práci za naši rodinu mohu jen pochválit.????????
• Stomatologická ordinace • Oprava zubu •
Tomáš Kumhala
Pan doktor byl silně necitlivý v postupu vytahování zarostlé osmičky. Použil slabé lokální anestetikum a zub páčil z kosti, kterou lámal. Přičemž silně narážel do druhé řady zubů. Ránu nakonec nechal otevřenou bez šití. Naprosto nedoporučuji
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní