Ve své soukromé psychoterapeutické praxi využívám gestalt terapeutický přístup. Jako doplňkovou metodu používám hypnoterapii.
Mám bohaté zkušenosti z práce na rehabilitačním oddělení nemocnice v Ústí nad Labem, a to jak terapeutické (psychosomatické obtíže, rehabilitace poznávacích funkcí), tak diagnostické (především neuropsychologická diagnostika).
Ústí nad Labem
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Hledejte v názorech
Petra
Paní doktorka Dušánková mi velmi pomohla v nelehkých psychických chvílích. Nikdo jiný mi nevěnoval takové péče a porozumění jako právě ona. Měla se mnou hodně trpělivosti, bedlivě naslouchala a snažila se mi i s tou nejmenší starostí vždy pomoci. Na závěr opravdu můžu říct, že jsem za paní doktorku vděčná a děkuji ji nejen za pomoc, ale také za to, jakým je člověkem a co vše pro pacienty dělá.
E
Eliška
Paní doktorku hodnotím velice kladně. Moc mi pomohla postavit se znovu na nohy po tom, co jsem si prošla náročnou životní situací. Takže můžu jedině doporučit. Je milá, naslouchavá a umí pomoci.
V okolí Ústí nad Labem