Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jindřich V.
Jsem velmi spokojenou pacientkou pana doktora už hodně dlouhou dobu.Pomineme-li jeho odborné znalosti a zkušenosti z praxe,což je u člověka jeho oboru samozřejmé, jsou tady jiné aspekty, které bych chtěla u pana doktora vyzvednout a hovořit o nich,protože ty už tak samozřejmé pro jiné lékaře nejsou a dokonce si troufám říci, že jsou obzvlášť v dnešní době velmi vzácné. V čem je tedy pan doktor Pudich tak vyjímečný, především je to jeho lidskost, citlivý přístup k pacientům, ochota vždy pozorně naslouchat a pomoci nejen medikamenty. V neposlední řadě drží i jednu z nejvyšších příček i v řadách některých svých kolegů lékařů,o čemž jsem měla možnost se osobně přesvědčit,když jsem se před několika lety pochvalně zmínila u praktické lékařky své maminky .A platí u něj přísloví,že "jablko nepadá daleko od stromu",což se týká jeho lékařské rodiny, dětí, které převzaly štafetu lidskosti a hrdě kráčejí ve stopách svého příkladného otce a také ochotných a usměvavých sestřiček v ordinaci.
Když potřeboval manžel změnu praktického lékaře,doporučila jsem mu pana doktora,který ochotně vyhověl mé žádosti a ihned ho přijal za pacienta.
Oba dva sdílíme stejný názor a proto jsme se rozhodli touto cestou vyjádřit panu doktorovi srdečné poděkování a popřát mu v další práci především pevné zdraví a spoustu spokojených pacientů.
Manželé Jindřich a Ida Vybrancovi
Karin Radkova
Z recenzí na pana doktora Pudicha mám velkou radost! Mám s ním také jen tu nejlepší zkušenost. Chodím k němu již bez mála 20 let. Umí velmi empaticky přistupovat k lidem. Vždy je velmi milý, ochotný, vstřícný a laskavý. Není nic, co by se mu dalo vytknout. Někdy člověk nerad mluví o některých osobních věcech a on má velice citlivý přístup a vycítí, jak s pacientem hovořit. To si na něm velmi považuji. I když jsem se už dávno odstěhovala, stále za ním dojíždím. Byla jsem párkrát i na lékařské prohlídce u jeho dcery a nutno dodat, že i přes počáteční nejistotu, jelikož jsem ji neznala , musím konstatovat, že se jablko daleko neodkoulelo. Jak již bylo řečeno, se potatila. Tvoří spolu skvělý tým zároveň i s úžasnými sestřičkami, které jsou také velmi milé, rychlé a pohotové. Člověk až žasne, jak to všechno dohromady může pěkně fungovat. Všem jim patří VELKÝ DÍK za to, že takoví jsou! Přeji hodně energie do dalších let práce v ordinaci, ale i pro osobní život... Karin Rádková
Bára
Výborný lékař. Jedná s lidmi uctivě, ne jako s kusem hovězího. Zachránil mě v 11 letech během salmonelózy, kdy mě moje dětská dr. odmítla přijmout s 40 stupni horečky přednostně a tři hodiny v čekárně bych nezvládla. K panu dr. stačilo zavolat a přijel za pár hodin přímo k nám domů. Byl tak laskav, že mě přijal do své péče (celá rodina k němu také chodila), byť mi nebylo 18. Je to opravdu empatický člověk, který dokáže i návštěvu u dr. proměnit v příjemnou a humornou záležitost. Jeho sestřičky (hlavně Lenka) vždy výborné. Škoda, že ho nemůžu přestěhovat do Prahy, takže jsem po 20 letech musela přejít jinam.
Jarmila G.
Lékař,který zaslouží dík a obdiv!Takových je opravdu málo!
Vraník Jindřich
Nedá se nic dělat,ale je profesionál každým coulem.Mám-li nějaký problém,vždy najde cestu k nápravě a nemusím nikde lítat po specialistech,jak to někteří lékaři praktikují.Jsem velice spokojen i s přístupem k pacientům.Moc děkuji pane doktore,s úctou Vraník Jindřich s manželkou
Pan doktor je skvělý lékař,který nejen pomůže,ale navíc je lidský.Nedávno jsem u něj byla na vyšetření a velice mě překvapil svým nasazením.....Takových lékařu víc,tak není naše zdravotnictví,tam kde je.Opravdu klobouk dolů.Jsem mile překvapena hodnocením k tomuto lékaři to je důkaz toho,že je na správném místě..A zaslouženě.
Rád bych reagoval na předešlé negativní hodnocení. Myslím, že pán doktor šlápl někomu na kuří oko. Určitě každý má nárok na svůj názor, jen by měl zvážit, zda tím, že někoho zkritizuje, protože je zrovna naštvanej, něčemu pomůže nebo spíš uškodí.
Chodím k panu doktorovi už nějaký ten pátek a je to opravdu chlap na svém místě. Možná nevyhoví všem naším požadavkům (ono to ani nejde), ale po stránce medicínské je expert. V dnešním zdravotnictví můžeme být rádí, že ještě takoví lékaři existují,co dávají přednost pacientovi před byznysem.
Sedláček J.
Pan doktor je opravdu nejlepší doktor, ke kterému sjem kdy chodila. Strašně hodný, s lidkým přístupem, opravdu dělá svoji práci perfektně! Opravdu doporučuji, jsem maximálně spokojená. Také paní doktorka, jeho dcera je velice dobrá, je vidět, že to mají v rodině.
Pán doktor je fakt jeden z nejlepších lékařů, profík. Nedělá rozdíly a vždy se snaží pomoct. Málo kdo se dneska ještě dovede takhle chovat k pacietům.
Sestřičky jsou super až na tu blondýnku s dlouhým copánkem. Evidentně práce s lidmi ji moc nevoní. Na dotaz odpovidá stroze, na klepání pacientu či telefony nereagovala celou dobu co jsem čekal. Nevím, zda takhle by se měla sestra chovat! Možná je to jen můj dojem. Snad je to mládím a nezkušenosti. Jinak opravdu doporučuji. Petr
k panu doktorovi chodím už nějaký ten pátek a jsem nesmírně spokojený. Pana doktora i jeho dcery si velice vážím za jejich práci a lidský přístup. Chtěl bych pochválit i práci sestřiček, které se ve velké míře podílí na úspěchu chodu ordinace a na které se zapomíná.
Sestřička Lenka je již neodmyslitelnou součásti střediska, pohotová, rychlá, plná optimismu a elánu.Rád jsem zde viděl i sestřičku z Markvartovic, která je velice šikovná se stálým úsměvem na tváři a příjemným vystupováním k pacientům.
Nerad bych, ale zapomněl na sestřičku Míšu, která si doufám užívá, zaslouženě, příjemné chvilky na mateřské dovolené a sestřičku z rehabilitace.
Všem chci poděkovat za jejich úsilí a přeji hodně úspěchu do dalších let.
p.Josef Ludgeřovice