Fyzioterapie

Králova 1742, Tišnov 66601

• H

Nebudu opakovat dobré zkušenosti ostatních.
    Paní Vallová je zkrátka skvělý člověk, ženská co má mít svatozář !!

• Fyzioterapie Jiný  •

• B

Na pani Vallovou nemam ani slov, uz jen ta energie ktera na vas dychne pri prichodu do ordinace. Je skvela, snazi se pomoct vsem, jde videt ze svou praci zije a kazde jedno dite je pro ni dulezite. Na 100% ji verim a muzu vsem jedine doporucit! Nikam jinam bych uz nikdy nesla. Vsechno rekne tak, jak to citi. Nevesi buliky na nos. :)

• Fyzioterapie Jiný  •

• S

Mam půlročního syna, kterého pediatrička poslala ve třech měsících na rehabilitaci, protože podle tabulek už měl přece pást koníky. Museli jsme cvičit vojtovku.Dostal tři cviky a to jak u toho plakal mi rvalo srdce. Chodili jsme do dětské nemocnice v Brně. Od fyzioterapeutky jsem pokaždé odcházela s pocitem, že mu opravdu něco je a začala jsem pomali věřit tomu, že je nemocný, protože při každé návštěvě bylo všechno špatně. Nějak moc poctivě jsem s ním necvičila, protože jsem u něj pozorovala, že je šikovný, sám se začal přetáčet, krčit kolena, atd. Rehabilitaci jsem po konzultaci s pediatričkou ukončila. Na šestiměsíční kontrole dělal malý letadlo a kvůli tomu nás pediatrička znovu poslala na RHB. Jela jsem k paní Vallové, aby se na malého podívala a řekla mi, zda je potřeba cvičit. U ní jsem se dozvěděla, že letadlo je v šesti měsících normální stupeň vývoje a že malý je naprosto zdravý a šikovný kluk a že rozhodně není třeba cvičit. Paní Vallová na mě udělala dojem hned v první vteřině, kdy jsem ji uviděla, je to úžasná žena plná energie. Když jsme se loučili, řekla mi, že můžu s malým kdykoliv přijet, když budu něco potřebovat, že mi kdykoliv ráda poradí a vše vysvětlí. Prostě je to žena, která svou práci opravdu miluje a je tu pro děti a jejich rodiče ????

• Fyzioterapie  •

Byli jsme odeslání s dcerou, tenkrát měla po 8 měsících k paní Vallové. Dcera se přestala hýbat, jen ležela na zádech, zvedla kousek nad podložku hlavu a kroutila ručičkami, nelezla, neseděla a přitom kdysi krásně pásla koníčky, teď nic. Paní Vallová jak dítě viděla, ihned řekla, že dcera má následkem očkování ochablé svaly a musíme cvičit Vojtovu metodu, nejlépe 4 krát každý den.U první dcery bylo očkování v pohodě a ani druhá neměla žádné příznaky, takže jsem to nečekala. Řekla věci narovinu, i když mě to tenkrát dostalo. A taky řekla, že za 3 měsíce polezeme po čtrnácti dnech cvičení, že dcera je v pořádku jen jí musíme nastartovat. V tu chvíli jsem tomu nevěřila, že dcera za 3 měsíce poleze. Cvičili jsme, nepolevili a dcera u toho hodně plakala. A teď po 3 měsících dcera leze, sedí a stojí v postýlce. Už nemusíme cvičit a dáváme jí volnost, ať se sama učí. Půjdeme na kontrolu až bude chodit. Ale velký dík paní Vallové. Doporučuji maminkám před očkováním malých dětí, jít prvně na konzultaci k ní. Je to rázná žena, ale ví co dělá.

• Fyzioterapie ochabnutí svalů po očkování  •

Pani Vallova je moc hodna. Hodim k ni se synem uz 1.5 roku. My jsme cvicili vojtovku do 9 mesicu. Ted jenom na kontrolu. Pani Vallova vzdicky nas podporovala. Velmi pecliva... Ted uz mame vsechno dobre. Muj syn hodi a citi zdrave. Dekuji moc Pani Vallova. Doporucuji!

• Fyzioterapie Vojtovka  •

Naše Ellinka má 3 měsíce a naše pediatricka nám řekla, ze mala má jednu stranu slabou. Malou položila na konicka asi na 10 sekund a pak ji pritahla za ruce a na základě tohoto neznala, ze jsou třeba rehabilitace. Pořad jsem si říkala, kde je chyba, už třetí den po porodu pri vaze 2370 gramu zvedala hlavu, koníčky doma pasla krásné a za ruce se přitahovala neustále. Ale věříte pediatrovi. Když jsme dojeli za paní Vallovou, skoro 45 minut Ellu vysetrovala a závěr - mate decko naprosto úžasný, pevné svaly, v pohybu je napřed. Takže pak verze doktorum. Paní Vallova je tak úžasný člověk, ze naše mala ani nepipla při vyšetření, jaký klid v ordinaci paní Vallova umí navodit. Proste uzasna dáma s úžasným přístupem!

• Fyzioterapie rehabilitace dětí  •

Největší profesionálka svého oboru! Ochotná, ví co dělá, a řekne vše na přímo, i když to někdy bolí. Nikdy se nevzdá a za pohyb dětí bojuje do poslední chvíle.

Tady není co dodat,paní Vallová ví co dělá a je to člověk na svém místě.Na vojtovku je to odborník a ikdyž jsem po první návštěvě měla spíš slzy v očích při představě co musím svojí dcerce provádět...netrvalo to dlouho a vše jsme dohnaly.Paní Vallová se všem věnuje a přistupuje k vám s lidským přístupem,je upřímná a naprosto fajn člověk.Vřele doporučuji!!!!

Velmi dobry fizioterapeut. Po uraze mi rekli, ze nejspise nebudu moci pohnout zapestim. Na doporuceni lekaru jsem se zacal ucit dokonce psat druhou rukou. Pulrocni terapie u pi Valove a nejenom, ze mohu bezproblemu psat, ale mam v zapesti dostatecny rozsah pohybu, kterty mi dovoluje temer bez omezeni sportovat. Dnes je tomu 2 roky co se mi uraz stal a jezdim na kole, lyzuji, lezu po skalach, atd...

• B

Pomocí Vojtovy metody pomohla mému synovi a za 3 roky, po úrazu, postavila na nohy i mě. Je to obětavá, svého oboru znalá fyzioterapeutka, která ví, co dělá a dělá to správně! OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI! Na Vojtovu metodu je to široko daleko ten nejkompetentnější člověk, kterého znám.