Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

osobní zkušenost - dokázala mi vyléčit rozsáhlou plíseň na kůži z exotické země.
Pokud jde o akupunkturu, jen zprostředkovaně vím, že má skvělé výsledky.

Ale k předchozímu názoru - kožní choroby jsou obvykle projevem slabší imunity, což se těžko řeší, každopádně obvyklý mix vitamínů asi neuškodí :) Rozhodně to ovšem nevylepší mastička a jedna návštěva - pokud někomu připadá 3x10 sezení moc, doporučuji najít nějakého felčara a mastičkáře, který nelečí příčinu ale zamázne následek.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,před měsícem jsem si na Filipínách spálila nohu o výfuk skútru. Byla mi nasazena ATB i po návratu. Rána se ale stále nehojí. Když se vytvoří strup, hned odpadne. Při čištění peroxidem rána po okrajích silně pění. Teď používám jen ATB mast. Chtěla bych se zeptat jestli je to normální. Jsem zpět už 4týdny a nevím jestli nevyhledat ještě dalšího odborníka. Děkuji.

Dobrý den.
Doporučujeme se objednat k jednomu z našich lékařů na konzultaci. Můžete nás kontaktovat na mail, nebo telefonicky.
S pozdravem, AURA MEDICAL CLINIC.

MUDr. Emílie Junková