Ordinace praktického lékaře
Dobrovského 18/535, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

O

Velice skromný a poctivý lékař, ze staré školy. Byl jsem s jeho přístupem spokojený, diagnozu stanovil správně a rekonvalescence byla tím pádem krátká.
Obstik

Pacientem pana doktora jsem už 12. rok. Vždy jsem byl spokojený, řešili jsme společně už několik mých "zdravotních karambolů". Nikdy nic nezanedbal, jako pojištěnec VZP si nepamatuji, že bych platil nějaké horentní sumy kromě běžného poplatku 30,-- Kč. Tohoto lékaře mohu s klidným srdcem doporučit.

Není to dobrý lékař

Chodím k panu doktorovi Wagnerovi více než 20 let. Mohu jen potvrdit, že se za celou tuto řádku let nestalo, že by v souvislosti s mými zdravotními problémy něco odbyl, přehlédl, nebo špatně vyhodnotil. To je pro mne daleko důležitější, než jak vypadá.

Mam zkusenost s panem doktorem jako samoplatce, protoze jsem jeste v CR v te dobe nemela lekare. Tato ordinace byla na me ulici, tak jsem sla. Za vysetreni jsem si musela zaplatit 500.- (jinde se plati cca 250.-), byli mi predepsany ATB a kdybych sama nerekla, ze se mi zda, ze mam zrejme taky zanet ocnich spojivek, pan doktor by si to ani nevsim a to jsem mela oci jako upir!
Pan doktor na mne sice pusobil prijemne, ordinace ale velmi sterilne nepusobi, pan doktor sedi ve svetru a cloveka sam od sebe nevysetri.
Bohuzel, tuto ordinaci vubec nedoporucuji, uz jen kvuli tomu, jak vypada.

Velmi dobrý a zkušený lékař, kterého mohu jen doporučit.

Naprosta katastrofa. Pan doktor ordinuje ve spinave ordinaci ve svetru. Bez jakehokoliv dukladnejsiho vysetreni okamzite nasazuje antibiotika. Dokonce me ani neposlechl. Rozhodne nedoporucuji.

velmi dobrý

Velice nesympatický a arogantní.

mladší progresivní a dbá na požadavky pacientů