Ordinace PL stomatologa
náměstí Míru 221, Králův Dvůr

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Několikrát jsem mu dal na jeho žádost finanční zálohu na zákrok a pak mi ji do očí zapřel (celkově přes 1500 kč). Při práci nepoužívá rukavice ani základní hygienu.Neumí dobře česky a žvatlá, a když ho žádám o objasnění jeho ceníku, dělá, že nerozumí. Několikrát jsem byl svědkem, jak na někoho v ordinaci vztekle řve. Jeho práce je odstrašující, díky ní jsem přišel o několik zubů, jednu korunku mi nasadil tak, že přečnívá ostatní zuby a jiný zub mi nesmyslně sbrousil o několik milimetrů a tak mám špatný skus. Z těchto a dalších důvodů jsem od něj odešel, když jsem ho žádal o výpis zákroků, byl sprostý a urážel mě.

B

Navštěvuji tuto zubní ordinaci již více než 25 let a vždy jsem byl s úrovní ošetření spokojen. Pokud jsem měl problém, pan dentista Pascu vždy tento problém vyřešil. A ještě podotýkám, že nejsem zrovna takový pacient, který by navštěvoval ordinaci pravidelně.

Z

Tento muž není zubním lékařem i když se za něj vydává!!
Dentista EMIL PASCU není v evidenci Ministerstva zdravotnictví.(potvrzeno e-mailem od JUDr.Pavel Janda)
Výkonem povolání je DENTISTA, ale vydává se za lékaře MUDr. (to dokazují všechny reklamy na internetu, při zadání jeho jména se všude objeví před jménem MUDr. tento titul má i na vstupních dveřích domu, kde se nachází jeho ordinace. Bohužel sem nejdou vložit fotografie, abych toto mohla doložit. nechává se tak i oslovovat a neopraví, že není lékař, pouze dentista.
Tudíž nemá povinnost být členem České lékařské komory, České stomatologické komory, tudíž za jeho chyby nemá být kým potrestán.
Vykonává zubní výkony, které má ze zákona jako dentista zakázané. Mohu osobně prokázat na svých zubech.
Za výkony si nechává platit hotově bez vydání účtenky, neodvádí daně státu.
Vykonává zákroky, které nejsou nutné..na zdravých zubech, aby se bezdůvodně obohatil.
Tento dentista se vydává všude na internetu jako MUDr., i na jeho dveřích v ordinaci má MUDr.

Na pana doktora nedám dopustit, měla jsem problémy se zuby v těhotenství a strašný strach, nikdo mě nepomohl více jak pan doktor, trhal mě zub moudrosti a pak zkaženou sedmičku v 5 měsíci, nic jsem necítila a vše dopadlo dobře.Co se týká poplatků, nechtěl po mě ani 30 Kč a to jsem byla zaregistrovaná u jiného zubaře, ale záleží na zákroku, na pojišťovně..Vzal mě ihned i v neděli jsem mu měla zavolat jak se cítím.Moc doporučuji všem!

Skvělý zubař s lidskou tváří, kdo se bojí zubařů.. vřele doporučuji :) JS

Pan doktor je fajnový člověk se zájmem o pacienta. To, že si nechá zaplatit jak zde nějaká paní psala...já si též platím zdravotní pojištění a u pana doktora platím case a nemám s tím problém, nemá smlouvu s VZP a mě ještě nenapadlo si nechat napsat doklad aby mi to někdo proplácel a to jsem u něj za tu dobu nechal několik tisíc již. Raději zaplatím než trávit hodiny v čekárně zubaře co má smlouvu s VZP. Čas jsou peníze.

pan zubař my ošetřil zub bolest a chtel po me 350 kč za zub přesto že si řadne platim každy mesic pojišteni tak za bolest jsem to dala pak jsem navštivila jineho zubaře kteremu jsem to řekla a on my řekl že si mam nechat napsat doklad a nechat si ho proplatit u sve pojištovny .šla jsem tedy za doktorem pascu a chtela jsem dolkad on se začal vykroucet že my ho napiše přisti tyden ale ja trvala na tom že ho chci hned tak se zalekl a vratil my 260 kč za zub a nechal si pouze 90 kč za pohotovost timto chci řict všem at si davaji pozor za bolest to človek zaplati a pan doktor si to necha proplatit a na vas ješte vydela je to zlodej -pozor na nej.

E

Vřelý,lidský přístup,který je darem pro pacienta tím největším.Profesionalita,odborník,který nic nezanedbá.Ví,že zdraví není vše-ale bez

zdraví je vše ničím!Doporučuji!!!