Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Kristýna
Pan doktor byl velmi nepříjemný a arogantní od začátku až do konce. Zejména kvůli tomu, že do ordinace vůbec chodíme (bylo 45 minut před koncem pracovni doby). Načež dceři indikoval angínu s prohlášením, že máme štěstí, že je vůbec nemocná. Bezcitný přístup k pacientům. Nevadilo mu ani, že jsem v pokročilém stádiu těhotenství. V tomto ušním sanatoriu jsem byla již poněkolikáté, mám výborné zkušenosti s oběma doktorkami, ale k dr. Maříkovi víckrát již nepůjdu.
Ušní sanatorium mohu jen doporučit, kvalitní služby, žádné dlouhé čekání (i když je čekárna plná). Moje osobní zkušenost s panem doktorem je dobrá. Synek často trpěl záněty středouší (píchané/nepíchané/samovolně prasklé) a po doporučení od pana doktora jít na ventilační trubičky máme (doufejme) po problémech. V Krči mi pan primář řekl, že ouška byla v hrozném stavu a že doporučení této operace přišlo téměř za 5 min 12. Proto jsem panu doktorovi velmi vděčná. V sanatoriu jsme prošli rukama všech specialstů a jsem s nima nesmírně spokojená. Paní doktorky hodné, milé, jemné a sestřičky taktéž. Konečně ORL, kam nechodíme s děsem a hrůzou:-).
Když ordinuje Mařík, tak raději nejdu.
V ušním sanatoriu (v poliklinice Šustova) se střídá více lékařů. Někteří jsou opravdu výborní, jiní průměrní a někteří lemplové. Pan doktor Mařík je zvláštní on není průměrný ale na něco výborný a na něco slabý... přesně jak zde přede mnou napsali.
Pěkné zacházení, tzv. to odsýpá, rychle a kvalitně poradí, žádné problémy. Maximální ochota. Jou i v sobotu a v neděli, přes pracovní týden do sedmi.
Martina C
Chodím do ušního sanatoria kvůli opakujícím se streptokokovým angínám. Okamžitě rozpoznají o co jde a léčba zabírá. Samozřejmostí je vyšetření v laboratoři. Snaží se mi zachovat mandle než aby mi je ihned vytrhli. Za poslední rok jsem bez problémů díky paním doktorkám. Jako velké plus beru i ordinační dobu 7-19 včetně víkendů!
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze