Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
zver.lesni
No ...v pravdě jsem se trochu polekala, když jsem vstoupila, pan doktor už není mladík a občas působí dojmem, že neví, která bije, bojuje s křeslem i počítačem.. sestřička se k němu chovala lehce dominantně, jako by byl pod jejím dozorem... ale samotné trhání, na kterém jsem byla, bylo perfektní, myslím, že technicky opravdu dobře odvedené- zkušenou rukou. O těch úchylnostech... nevím, s dotyčnou jsme v ordinaci nebyla, ale nevěřím.. Pan prof. je milý, takový...no prostě dokáže vytvořit milou atmosféru, vtipkuje... a pusu mě teda nevnucoval:-P... je to psycho, co si kdo dovolí napsat..tady takhle anonymně.
Adelina
Byla jsem dnes trhat osmičku poslední,která mi ještě v puse zbyla a dělala největší paseku
pan doktor je velice příjemný,milý a ochotný na cokoli odpovědět.Když skončil pohladila jsem
ho po tváři a poděkovala mu,na revanž jsem dostala pusu na líčko,to asi proto že viděl jak
jsem trpěla a měla strach,ale nakonec zvládla.Je vidět,že pan doktor má letitou praxi a je
profesionál.Pokud se rozmýšlíte a nevíte jakého zubaře si vybrat,doporučuji pana doktora!!
Veronika
Pan doktor je dobrý, ale vadí mi na něm to, že je to uchyl! Pořád se mi snaží sahat na prsa, objímat, vnucovat pusy, a když ležím na křesle, je na mě nalepený pánví a divně se otírá! Ano, je to profesionál, co se stomatologie týče, to pezpochyby, ale může si doktor tohle dovolovat? Podle mě pochází z dob, kdy si tohleto lidi, od ,,kapacity doktorské,, nechali líbit, ale toto.. jsem znechucená! Mám tam jít na kontrolu v pondělí a ve středu na další zákrok, a upřímně se mi tam nechce!
Iva
Pan doktor mi trhal obě dolní osmičky. Trhání první bylo hotovo během minutky, téměř úplně bez bolesti, otoku...druhá osmička se rozhodla dělat problémy, rozlomila se..i tak to ale pan doktor skvěle zvládl. Je příjemný, povídavý, zajímá se o pacienta, o to, jak prožívá zákrok, zda ho to nebolí atd. Vysvětlí, odpoví na všechny dotazy a mezi tím ještě stihne občas zavtipkovat :)
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci