MUDr. Emil Charvát

Fyzioterapeut Více

Liberec 1 adresa

Kontaktní údaje

Specialista v léčbě pohybového aparátu, rehabilitační lékař
Poskytuje komplexní léčbu pohybového aparátu všeho druhu, diagnostické a léčebné rozbory.
Předností je vynikající přístrojové vybavení, včetně takové léčby jako je HIT laser terapie.
Provádí aplikace injekcí, opichů, včetně GUNA medikamentů.
  • Rehabilitační a fyzikální medicína

Odborný rehabilitační lékař
Broumovská 989, Liberec

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Umístění: Odborný rehabilitační lékař • Jiný

U MUDr. Emila Charváta jsem byl poprvé. Výsledky jeho práce nemohu hodnotit, s léčbou teprve začínám. Z první schůzky, z času, který mi lékař věnoval, ze způsobu vysvětlení jsem měl výborný pocit. Pocit, že jsem v rukou znalého a pilného lékaře. Jsem rád, že máme k dispozici výbornou lékařskou péči.

Umístění: Odborný rehabilitační lékař • Jiný

19. 4. 2021
Jsem byla u pana doktora Emila Charváta s maminkou 91 let , která po pádu přestala chodit ,
Velmi ochotně ji přijal a pomohl. Chválím jeho přístup lidský i profesionální .
Také si vážím laskavý přístup sestřiček, které mamince při rehabilitačních návštěvách
pomáhaly.
Jen kdyby bylo takových lékařů víc. Děkujeme

Umístění: Odborný rehabilitační lékař • Bole...Vícest pravé ruky ramene. Méně

Dne 25.3.2019 jsem navštívila pana doktora Emila Charváta, moc mi pomohl od urputných bolestí, které trvaly týden. Panu doktorovi, jsem zavolala, objednal mě, ihned a vyhověl. Děkuji za lidský přístup k pacientům. Jana Antalová.

Z

Moc příjemné prostředí. Čisté, čekárna s příjemnou vůní, celkově nádherná výzdoba. Doktor Charvát sympatický profesionál, personál velmi ochotný a velmi milý. Po první návštěvě odcházím s opravdu pozitivním pocitem.

Zdeněk 28let.

Vysoce profesionální a pro mne konečně pomoc s viditelnými výsledky.
Také ostatní sestřičky vytvářejí prostředí příjemné a milé - pacient sem jde nejen pro pomoc, ale také za dobrými lidmi.
Jirka Mičan

U tohoto lékaře jsem byla vcelku na rozpacích. Byl ke mně milý a vnímavý k mým problémům a snažil se mi pomoct. Ale velmi divně se choval k personálu, bylo tam cítit velké napětí a mně to nebylo vůbec příjemné. Předepsal mi elektroléčbu a nějaké cvičení. Hodně zvláštní ale bylo, že se mě pokaždé na to cvičení ujal někdo jiný a vždy se vyptával s čím vlastně chodím a co se mnou kdo dělal. Sestřičky se mi vždy omlouvaly, že nemají v ruce mé záznamy, že se zápisy průběžně nevedou. Šla jsem tam jen asi 5x a skončila jsem. Nebylo tam soukromí a navíc mi bývalo chladno. Nyní chodím jinam, věnuje se mi vždy jedna fyzioterapeutka v naprostém soukromí za zavřenými dveřmi, ne za plentou jako u doktora Charváta.

V půl jedné jsem se v bolestech objednal s akutní blokádou a ve čtyři hodiny s úsměvem a vtipkující odcházel z ordinace.

Doktore, Vy jste šaman! :)

P. Hrudka

Byla jsem u pana doktora s dcerou, která se zablokovala tak, že měla potíže s dýcháním. Pan doktor jí pomohl s okamžitým efektem. Je velice šikovný a ochotný. Chválím a doporučuji.

MUDr. Charvát mladší jde přesně ve šlépějích svého otce, výborného rehabilitačního lékaře. Spokojenost veliká. Přístup lékaře i personálu vynikající!

Číslo ověřené

Dnes jsem byla u p.Dr poprvé a musím říct, že jsem se takhle dobře dlouho u žádného lékaře necítila. V čekárně jsem se cítila jako bych šla k někomu domů na návštěvu, navíc příjemná vánoční výzdoba. Sestřička velice milá a usměvavá. No a pan doktor? milý, příjemný, snažil se opravdu zjistit co mi je. Doporučuji.