Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Tereza
Přešla jsem od svého gynekologa,protože jsem si poslední dobou připadala jaksi přebytečná...recepty mi dávaly sestřičky na recepci,nikdy nic nevysvětlil.Taky jsem chvíli váhala,hlavně jestli odejít a ke komu.Ale pak mi známé doporučily Dr.Dragounovou.Lituji že jsem nepřestoupila dřív.
Je milá,pečlivá,vše vysvětlí.
jaroscakova.78
pani doktorka je užasna,diky ni jsem odnosila svoji dcerku naprosto skvele,kdykoliv jsem potřebovala poradit nebo mela problem vždy a v jakoukoliv dobu mi zvedla telefon.JE to človek ktery ma rad svoji praci a je opravdu profesionalni.MOC ji dekuji lenka jaroščakova
nadahartmanova
Jsem s její péčí moc spokojená,je pečlivá,milá a je vidět,že ji ta práce baví.Takových lékařů by mělo být více.
svetlana.c
Pani Doktorka je moc dobrá.
Wind
Příjemná,skvělý přístup,pečlivá,vysvětlí,jsem moc spokojená.
Paní doktorka je naprosto úžasná. V životě mě nikdo nevyšetřil jako ona. Cítím se u ní naprosto v pohodě a to mi doposud chybělo u všech (6) gynekologů. Jsem rada, že obohatila náš kraj!
Paní doktorka vše vysvětlí bez námitek. Poradí je milá a ma profesionální příštup. Sem rád že sem přešla k pani dokktorce Dragounové
Paní doktorka, je paní doktorka s velkým D vše podrobně vysvětlí, poradí a je pečlivá pozorná a pracovní doba úžasná :)
S paní doktorkou Dragounovou jsem maximálně spokojena. U bývalého dr. jsem cítila, že spíš než o člověka mu jde o peníze (televize v čekárně, která neustále omílala reklamy na gynekologické přípravky, sám pan doktor mi snad při každé návštěvě nabízel různé přípravky). Paní doktorka vše vysvětlí, až teď přesně vím, co a proč a jak se vyšetřuje. A ještě k tomu má paní doktorka výbornou pracovní dobu - některý den až do 18 h.
Neměla jsem odvahu změnit gynekologa, se kterým jsem byla již dlouho nespokojená. Dnes jsem velice ráda, že jsem se k tomuto kroku odhodlala a obrátila se zrovna na paní doktorku. Paní doktorka na mě od prvního okamžiku působí mile, je velice pečlivá, ochotně odpovídá na všechny otázky a na pacientkách ji opravdu záleží (což jsem dříve neznala a byla jsem mile překvapená).