Rehabilitační ordinace
Fialková 225, Český Krumlov

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Pan dokor mi velmi pomohl, a uměl mi navíc vysvětlit srozumitelně to, co jinde odbyli frází, že je stav trvalý a že nelze nic dělat.

Mé zkušenosti s panem PRIMÁŘEM jsou negativní. Za prvé jsem si v jeho ordinaci připadala, že ho obtěžuji už tím , že tam vůbec jsem - žádný zájem o pacienta - tím myslím lidský přístup / vím o čem mluvím, s mým problémem jsem již navštívila více odborníků/.Pan doktor vás sice vyslechne - POZOR když neumíte správně popsat problém, to je ve své kůži a klidně vám řekne , že nejste odborník na popis. Ostatně uštěpačné poznámky měl pan primář při každé návštěvě. Dále diagnózu vám monotónně odříká, moc se ho nevyptávejte a nechtějte ji vysvětlovat,to nemá rád a zdržujete.Prostě abych to shrnula po asi 4. návštěvě když se vás zeptá s čím tam jste! a na bolesti kvůli nebanálnímu nálezu na krční páteři vám řekne ať si koupíte ataralgin!!!! jsem se poohlédla po jiném lékaři a nestačila jsem se divit. Je toho hodně, ale to by bylo na dlouho, jen chci ještě říci, že tuto zkušenost má více mých přátel, tak neváhejte změnit lékaře, hlavně když se jedná o vaše dítě . Žádný strom neroste do nebe , pane primáři a ty pochvaly výše popsané jsou stejně od vděčných starších pacientek, pro které primář je pánbůh! Panu primáři by už jistě svědčil odpočinek , na kterém měl dávno být, tam by ho nikdo neobtěžoval!

Vynikající

Velmi dobrý odborně a s lidským přístupem

K panu doktorovi jdete,když vás něco opravdu bolí.Pan doktor nepošle ani na rentgen,a i když mu pacient řekne,že mu elektroléčba nedělá dobře,tak i přes to ho na ni pošle.V ordinaci se zeptá co vás bolí,atd...a když mu to řeknete,tak vám pak řekne,že děláte,že vás to bolí.Podle mého názoru spíše dokáže pan doktor zhoršit váš zdravotní stav,než ho zlepšit!!!

F

Nejen profesní,ale i lidský přístup pana primáře nelze ohodnotit jinak,než nejlepší.