Ostatní služby

Od 750 Kč

fyzio-core

Fyzioterapie se v dnešní době stává nedílnou součástí života moderního člověka. Hlavní příčinu vidím v neustálém přetěžování organismu, jak po stránce fyzické zejména u vrcholových i rekreačních sportovců, tak po stránce psychické například neustálý stres v práci či osobním životě. Tyto negativní vlivy se pak často podepíší na pohybovém aparátu ve formě bolestivých iritací různého charakteru. Ve fyzioterapeutické praxi se setkávám s řadou diagnóz od bolestivých stavů vertebrogenního či funkčního charakteru, poúrazových či pooperačních stavů, ale i vadného držení těla u dětí nebo adolescentů. Není mi cizí ani problematika břišních diastáz.

Velmi pozitivně mě oslovila metoda Dynamické neuromuskulární stabilizace – DNS dle pana profesora Koláře. Tato metoda se mi zásadně osvědčila v praxi, jelikož pomáhá odstraňovat svalové dysbalance, optimálně centrovat klouby a v neposlední řadě správně aktivovat nitrobříšní tlak, tedy střed těla. Metoda DNS je také „krásná“ v tom, že ji můžeme aplikovat při běžných činnostech života a tím tedy dané stereotypy fixovat a posilovat.

V terapii považuji za důležité klienta správně diagnostikovat a zahájit cílenou terapii. Požaduji aktivní přistup klienta k terapii, tím pádem se může fyzioterapie stát součástí Vašeho životního stylu. Mou vizí je ukázat Vám cestu k řešení daných obtíží a tím se jich zbavit. Těším se na Vás!

Kurz diagnostika a terapie funkce dospělé i dětské nohy z pohledu vývojové kineziologie
Kurz Dynamická neuromuskulární stabilizace – část D, Praha- certifikovaný terapeut
Refresh kurz SM systém
Kurz Dynamická neuromuskulární stabilizace – část C, Bratislava
Kurz Dynamická neuromuskulární stabilizace – část B, Žilina
Kurz Dynamická neuromuskulární stabilizace – část A, Bratislava
Pasivní účast na konferenci Pomocné prostředky usnadňující život spinálních
pacientů
Kurz Stabilita v pohybovém systému a hluboký stabilizační systém
Kurz SM systém část I. a III.
Kurz Kinesiotaping (Rehasport)
Pasivní účast na Spinálním kongresu

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

Péči od paní magistry Valové vřele doporučuji. Navštěvuji ji již nějakou dobu a moc mi pomohla s potížemi přímo v ordinaci i dalším doporučením cviků doma. Má příjemné a profesionální vystupování.
I v budoucnu již vím na koho se obrátit v případě potřeby fyzioterapeuta.

G
Umístění: fyzio-core fyzioterapie

K paní Elišce chodím už nějakou dobu a na návštěvu k ní se vždy moc těším. Po každé návštěvě cítím úlevu a zlepšení. Oceňuji nejen profesionalitu, ale také velkou vstřícnost a individuální přístup. Eliška je navíc vždy příjemná a usměvavá. Její služby vřele doporučuji a rozhodně se sem budu pravidelně vracet i kdyby jen preventivně.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

K paní Elišce jsem začala chodit se svalovým přetížením při běhání a celkově vadným držením těla. Svaly mi uvolnila, naučila mě cviky, které mi neskutečně pomáhají a opět běhám a připravují se na novou sezónu. Je neskutečně empatická, trpělivá a milá. Moc děkuji za pomoc i váš profesionální přístup.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

Paní Eliška je vyjímečná z hlediska profesionality a zároveň laskavosti k pacientům, pomohla mi k výraznému zmírnění problémů, stejně tak ostatním členům rodiny. Doporučené cviky jsou účinné, stejně jako terapie, která vždy přinese okamžitou úlevu. Na každou návštěvu se těším (což není standard) a opravdu vřele doporučuji.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

S pani Eliškou pracujeme na mojom zdraví už rok a na každú návštevu sa vždy teším. Za ten čas sa rozhodne zlepšila kvalita môjho každodenného života, a to ešte k tomu za asistencie príjemného, trpezlivého a profesionálneho človeka. Ďakujem za jednotlivé terapie, cviky a pomoc v práci na sebe samej.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

Z důvodu sedavého způsobu práce jsem měl velmi často blokovaná záda. Po návštěvě u paní Elišky mi byla velmi rychle diagnostikovaná příčina a během první terapie se mi ihned ulevilo. Zároveň mě v průběhu času a trpělivého přístupu (protože jsem lajdák a necvičím, jak bych měl) dokázala naučit cviky, jak těmto situacím předcházet. Nyní chodím preventivně a nemůžu si spolupráci vynachválit!

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

Paní Elišku mohu určitě doporučit. Profesionální a současně velmi ochotný přístup. Kvůli sedavému zaměstnání nebyla moje krční páteř zrovna v nejlepším stavu a během chvilky pravidelného cvičení se to značně zlepšilo.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

K paní Valové jsem přišel s problémem pramenícím ze silových sportů.
Od fyzioterapie jsem očekával vstřícný přístup, zjištění diagnózy a následně efektivní postup nápravy. Tohle všechno jsem u paní Valové našel a moje disbalance či nerovné držení těla se postupem času s každou další návštěvou zlepšují. Za sebe mohu rozhodně doporučit a těším se na další návštěvy.

Umístění: fyzio-core fyzioterapie

U slecny Elisky je skvele, ze ma o cloveka uprimny zajem, vypta se ho velmi profesionalne na veskere informace, ktere potrebuje pro lecbu. Chodim k ni jiz pres rok, a nemuzu si ji vynachvalit. Vzdy vse ochotne a s usmevem vysvetli, ukaze, klidne i vickrat. Zaroven cloveka motivuje i k tomu, aby cvicil i doma. Konkretne mi pomaha s bolesti hlavy, a s poranenym ramenem a kotnikem. Nezbyva nez ji doporucit vsema deseti.

Umístění: fyzio-core fyzioterapeutické konzultace

Paní magistra Valová byla velice příjemná, před začátkem vyšetření se zeptala na problémy, které mne sužovaly a po následné diagnostice mi podrobně popsala, co se v mém těle děje. Poté přešla na rozcvičení a uvolnění svalstva v dané lokaci a ukázala mi cviky, kterým bych se měl doma věnovat. Super, určitě doporučuji, maximální spokojenost.