MUDr. Eliška Svobodová

Zubař Více

Komárov 1 adresa

Ordinace PL stomatologa
Buzulucká, Komárov

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace PL stomatologa

Paní zubařka je profesionál,je strašně hodná vždy jsem se bál zubaře ale od té doby co mám paní zubařku se nebojím.Nejlepší zubařka co může existovat jen to nejlepší co mohu říci.Vždy jsem spokojen.Michal Škroud

Připojuji se k pochvalným názorům.Své práci dává srdce a čas, který není omezený na ordinační dobu, a pacient není jen zdroj příjmů. Vyzařuje z ní neuvěřitelný klid, za ty léta co jsem její pacientka se neměnil, a který vám dodá odvahu si na to zatracené křeslo sednout, vše vysvětlí, Přestože není dětská zubařka, k dětem má citlivý přístup a snad neprozradím hodně, když napíšu že pro ně píše knížky - pohádky. Jen to čekání...které se nakonec dá pochopit, někdy prostě přijde pacient s větším problémem.

Z

K paní doktorce jezdím už několik let,i přes to,že už bydlím v Praze.Je milá,pečlivá a takových lékařů je dnes málo. Proto jsem ráda,že patřím k jejim pacientům.

Souhlasím s profesionálním i lidským přístupem k pacientovi.
Čekací doba je však někdy velmi nepříjemná. Paní doktorka by měla použít možnost objednání po internetu www.ordinace.cz a dodržovat alespoň +- 1/2 hodiny pro objednané. Pokud se někdo neobjedná a přijde, tak musí čekat - jen velké bolesti by mohly přednostně.

Sice jsou pokaždé u paní doktorky Svobodové fronty na několik hodin, ale to je jen díky tomu, že má nejvíce pacientů. Jinak je velice ohleduplná a chce člověku pomoct. Mám s ní jen dobré zkušenosti.

Svým lidským a milým přístupem a zároveň profesionální péčí si paní doktorka získala nejen mě, ale i moje děti.

Pani doktorka je profesionál ve svém oboru. Nikdy se mi nestalo, že by mi neco delala, aniž by vysvětlila, co právě dělá. Když je nejaky zásadní problém, snaží se léčit....ne trhat. Zbytečně neprovádí ukony, aby tahala z lidí penízky. Od té doby, co navštěvuji jeji ordinaci se mi v čekárně netřese žaludek strachy :o). Bohužel jsem měla z dětství špatné zkušenosti s jinými zubaři. V našem mestečku je zubařu nekolik, ale nikdo se s pani doktorkou nemuže srovnávat....vyzkoušela jsem je všechny. Jen jedna věc je nepříjemná a to je čekací doba. Boohužel je to daň za to, že mam nejlepšího zubaře :o))) chteli by ji všichni.