Novotna Lenka
Pani doktorka je uzasna profesionalne na velmi vysoke urovni...naprosto rozumi sve praci..jedna z nejlepsich v Praze...dekujiii
Romana Hajkova
Nejlepsi zubarka na svete,celkem bez bolestne,injekce bez bolestne,nejsem jeji pacient ale kdyz jsem nutne potrebovala osetrit ochotne me vzala a vsechnu bolest dokazala odstranit.
Drive jsem se zubaru bala a trpela jsem bolestny zakroky.
Ted diky pani zubarce se nebojim,stomatologa sice mam tez dela bez bolestne,ale pani Eliska Rybova je proste ze vsech nejlepsi.Co se zakroku tyce a komunikace,poradi vysvetli,je super.
Takze dekuji jak pani doktorce tak i sestricce
Paní doktorka je úžasná, díky ní se nabojím zubaře, a když jsem nejvíc potřbovala, tak mě ošetřila bez problémů. Je velmi milá, svědomitá ona i její sestřička.
dáša M.
Nejlepší stomatolog jakého znám :-)
Naprosto úžasný stomatolog. Odborník. Rentgen v případě bolesti samozřejmostí, stejně tak umrtvení při bolestivém zákroku a navíc dokáže i zkušeně odhadnout, jaká dávka bude potřeba. Koukne na rentgen a hned ví, co to je, co s tím, ale HLAVNĚ, že to bolí! (to mnozí zubaři moc neberou......). Poradí, ošetří, vysvětlí, doporučí, citlivá, lidská.....škoda jen, že má tolik pacientů a nepřijímá nové. Na tuto paní doktorku bych se s důvěrou obrátila se vším. Opravdu pomůže. A citlivě!
Nebudu se opakovat, vše podstatné tu již bylo napsáno. Jednoduše - nejlepší zubařka jakou jsem kdy poznal.
Skvělézacházeni,jsem spokojenej :)
Vendula
S paní doktorkou Rybovou jsem maximálně spokojená.
První zubařka, která se mě od sebe zeptala jestli chci injekci - málem jsem upadla, to jiný zubař před ní neudělal.
A musím se opakovat, ale opravdu jsem přestala mít šílený strach ze zubaře.
Moc moc doporučuji.
Stibůrková
Souhlasím. Je to opravdu výborná zubařka! Vždy je pro ní samozřejmostí použít lokální znecitlivění, čímž mě odnaučila se bát lékaře. Když např. čistí zubní kámen, okamžitě se ptá, jestli to nebolí a jestli nechceme znecitlivění. Soucítí, není žádný ras, bolest pacienta vnímá. Je to také první zubní lékařka, která se mi zaměřila na dásně, s kterými mám problémy, která mi doporučila paradentologa a zároveň se snaží co nejvíce je léčit i sama (odstraňováním zubního kamene apod.) Ochotně vysvětlí i způsob, jak si správně čistit zuby.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze