Psycholog Více

Tábor 1 adresa

Kontaktní údaje

Nabízím psychologické a psychoterapeutické poradenství. Jsem psycholožka, vystudovala jsem pětiletý magisterský obor Psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci dále jsem absolventka pětiletého psychoterapeutického výcviku Integrace v psychoterapii. Na koho tedy narazíte, když se objednáte ke mně na konzultaci? Na člověka, který má rád lidi a věří, že každý máme v sobě potenciál růstu, sílu na sobě pracovat a možnost laskavého sebepřijetí i se svými „nedokonalostmi“. Zároveň jsem skrz své vzdělání pokorná k příběhům každého z Vás, snažím se o lidský přístup s vědomím, že ruku v ruce s lidskostí musí v tomto oboru jít i odbornost, vzdělávání se a práci pod supervizí (konzultace mého terapeutického postupu a smýšlení se zkušenějšími).
  • poradenská psychologie

Psycholog Tábor - Mgr. Eliška Rejlková
Vančurova 2904, Tábor

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické poradenství

Od 1 000 Kč

Individuální psychoterapie

Od 1 000 Kč

Jak fungují ceny?

I
Umístění: Psycholog Tábor - Mgr. Eliška Rejlko...Vícevá • individuální psychoterapie Méně

Velice účinná pomoc s problémy v rodinách dospívajících deti

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, poslední dobou jsem neustále nervózní. Kdykoli jdu někam po škole tak jsem nervózní z lidí kolem mne, začnu se klepat mám problém s dýcháním motá se mi hlava vidím rozmazaně a podlamují se mi nohy. Včera jsem omdlela v tramvaji naštěstí jen na pár minut. Trvá to už asi pět měsíců boj...Víceím se to říct rodičům. Můžu se prosím zeptat co mam dělat? Méně

děkuji za dotaz. Doporučila bych Vám se svěřit blízké osobě, aby jste na vše nebyla sama.
Je dobré se zaměřit na práci s dechem, najít si dechová cvičení proti úzkosti a pravidel...Více
ně trénovat. Pomoc může i progresivní svalová relaxace, i tu si lze v dnešní době na internetu snadno vyhledat.
Každopádně to jsou takové berličky, doporučila bych zajít si za odborníkem a v bezpečném prostředí prozkoumat,co nervozitu spouští a naopak,co od ní pomáhá. Ve Vašem případě bych navrhovala psychologa, či psychoterapeuta. Nervozita je běžný stav. Zažíváme ji každý.Když Vás už začne obtěžovat,tak je dobré se s někým poradit a nebýt na to sama. Oceňuji, že jste už udělala první krok a dotaz zde napsala.

Držím palce,
ať najdete podporu a cítíte se lépe.

S pozdravem,
Mgr. Eliška Rejlková Méně

Mgr. Eliška Rejlková

Dobrý den, mou známou přepadají panické pocity strachu, kdy má čelit běžným problémům. Tyto stavy není sama schopna zvládnout. V tomto stavu dochází k třesu, lapání po dechu a pocity na zvracení. Můžete mi prosím poradit jakého specialistu by jste jí poradili navštívit, který by jí s jejími sta...Vícevy dokázal pomoci? Děkuji! Méně

při Vámi zmíněných příznacích bych Vaší známé doporučila navštívit psychologa, klinického psychologa, psychoterapeuta či psychiatra. Pouze psychiatr může předepsat léky, ale i zby...Více
lí odborníci mohou pomoci se zvládáním stresových situací a zmapováním obtíží.
S pozdravem,
Mgr. Eliška Rejlková Méně