Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jolyna
Paní doktorka, je celkem fajn, ale bohužel má hrozně nepříjemnou, nesympatickou a neochotnou sestru, která bych řekla, že i trochu paní doktorku ovládá, což velmi kazí celkový dojem. Jeden z nejhorších přístupů má sestra k cizincům, kteří hovoří anglicky a když vidí, že ona neumí anglicky ani ň, tak se chudáci snaží mluvit alespoň špatnou češtinou a ona je na ně za to velmi nepříjemná. Zažila jsem už spoustu lidí, kteří si její chování nenechali líbit a pohádali se s ní, ono bohužel pokud si nechcete nechat kálet na hlavu, tak Vás hádka s ní zřejmě bohužel také nemine.
JK
Doktorka je sice veselá kopa, ale bohužel když zjistí problém, nekomunikuje, nedá zpětnou vazbu. Její sestra je na první pohled zpruzelá, práce jí asi moc nebaví.
Nikola G.
Dlouho jsem nebyla u paní doktory, která je tak milá a slušná. Cítím se u ní opravdu v bezpečí. Vše zkontroluje, udělá testy, není jí nic zatěžko. Řekla bych až nadstandartní péče v dnešní době. Opravdu musím pochválit! I její sestřička je velice ochotná, milá, slušná. Ikdyž se člověk necítí dobře kvůli nemoci, v ordinaci si i tak zvedne náladu! Děkuji!
J.M.
Paní doktorka je velmi sympatická a usměvavá. Udělala mi kompletní prohlídku, poslala na rentgen a dala léky. Teď jen doufat, aby zabraly. Každopádně mám z této návštěvy skvělej pocit... Musím také zmínit velmi milou sestru, která mi v čekárně řekla, ať příště zaklepu( kdo zná čekání v ordinaci ví, že jakmile zaklepete na dveře, dostanete maximálně pěkně po uších :) Tady naopak. Jsem rád, že ještě existují lékaři a sestry, kteří mají očividně svou práci rádi. Děkuji
Nataliya Hut
Velmi příjemná a vstřícna paní doktorka Eliška Probstová a její sestřička. Přišla sem s problémy v krku a páni doktorka zjistila podle odběru krve ještě další problémy, díky čemu,o kteréch teď vím a řeším. Je to moc důležité- když člověk vidí a cítí že doktorka chce a snaží se pomoc. Velmi doporučuji a moc krat děkuji! Omlouvám se za chyby,jsem cizinka!
otto.babczynski
Celkově velmi vstřícný přístup - tak důkladné vyšetření vč. rychlého zajištění CRP jsem ještě u ORL nezažil. Sestra i lékařka jsou navíc velmi milé a sympatické.
Anna
Ma uzasny pristup, ona i sestricka, nikdy dlouho necekame, hodna na deti, snazi se pomoci jak muze.
gold585@seznam.cz
V pohodě, je sní i docela sranda ale chronickou rýmu mám úspěšně asi 10 let a pořád né a né přijít na to co mi jí způsobuje. Ale nic proti paní doktorce zlého nemám. A má hezkou sestřičku ! :-)
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze