Praktická lékařka

Běhounská 22, Brno 60200

• S

Velice laskavá, profesionální a pracovitá paní doktorka i zdravotní sestřička. Jsem naprosto nadšená z lidského přístupu, upřímného zájmu o zdravotní stav pacienta a příjemné atmosféry v ordinaci. Paní doktorka i sestřička přistupují velice zodpovědně ke zjištění všech zdravotních problémů. To stejné platí i pro paní doktorku Wagnerovou, která je také součástí ordinace.

V mých 32 letech mi odhalily celiakii, kterou všichni lékaři před nimi roky přecházeli. Troufám si tvrdit, že mi tím paní doktorka Fuksová a její tým zachránily život.

Vyzdvihnout musím online objednací systém a možnost komunikovat po e-mailu. Je pro mě velkou ctí a potěšením, že jsem v péči těchto odbornic a moc za to děkuji.

• D

Paní doktorka je skvělá diagnostička, která věnuje konkrétnímu problému dostatečnou pozornost a neodmávne jej bez dalších vyšetření u specialistů. Je vstřícná, lidská a příjemná. Doporučila jsem do její péče i známé a jsou také spokojeni. Neměnila bych!

• Z

Obe doktorky jsou mile, peclive, sestricka taky. Nikdy me tam nic nebolelo.

• N

Mudr Fuksova již neordinuje, zaměstnává novou začínající lékařku, která vyšetří ovšem následné musí konzultovat s Mudr Fuksobou, což je nejen zdlouhavé, ale v ordinaci panuje obrovský zmatek kdo co a kdy, proč atd. Sestra naopak ani neobjednává vše nutno konzultovat s Mudr... Neprofesionální postupy, vše jen telefonicky bez osobních návštěv. Ordinační doba od 7, ovšem bez Mudr, označeno na odběry, které nedělají a posílají do laboratoře. Doktorka Wagnerova chodí 8.30 až 9 do 12h, 4 dny v týdnu. Mudr Fuksova zaplnuje 1 odpoledne pro splnění podmínek pro pojišťovnu, ovšem ordinuje pouze pro známé původní pacienty. I na žádanky se čeká v řádu dní, neboť sestra je nazajišťuje je nutno se dovolat doktorce. Systém je opravdu pro pacienty nefunkční..

• N

Pani doktorku znam dlouho a ona osobne je vyborna a vzdy napomocna. Bohuzel covek musi vzdy pres sestru. Nyni sedim v ordinaci od 7:00, kdy byl podle zverejnenych informaci zacatek ordinacnich hodin. Sestra prisla v 7:40 a zacala arogantne okrikovat pacienty, kteri nejsou objednani. Doktorka v 8:00 stale nedorazila. Po 20 letech odchazim k jinemu lekari.

• A

Paní doktorka Fuksová, už není tou pečlivou lékařkou. Za poslední dobu nastal v její profesi obrat, je sice stále příjemná, ale to nemůže vyvážit její nynější přístup, kdy vcelku z banálního zdravotní problému, vznikne celkem fatální zdravotní problém a to díky její zapomětlivosti a nedůslednosti. Dálším negativním momentem je to nutnost objednání i při poměrně akutních stavech, to u praktických lékařů také není běžné. Možná to praktikuje cíleně a záměrně, kvůli snížení stavu pacientů. Velká škoda, možná vyhoření.

• Praktická lékařka  •

• Z

Paní doktorka Fuksová působí klidným dojmem, vždy mám pocit, že se mi maximálně věnuje. Dá se s ordinací komunikovat, jak přes telefon, tak přes e-mail. Člověk si pak může přijít pro nachystané výpisy, aniž by musel sedět hodiny v čekárně. Vše má připravené.

• V

Pečlivá, ochotná, dobrá diagnostička

Je velmi pečlivá,mám pocit,že mě opravdu věnuje,nenavštěvuji často ale pokud mám problem tak mě vždy pomůže.
    má cit pro lidi

• Pani doktorka i sestricka jsou obe vznikajici. Doporucuji vsem.