Neakceptovatelne chovani sestry
Pani doktorku znam dlouho a ona osobne je vyborna a vzdy napomocna. Bohuzel covek musi vzdy pres sestru. Nyni sedim v ordinaci od 7:00, kdy byl podle zverejnenych informaci zacatek ordinacnich hodin. Sestra prisla v 7:40 a zacala arogantne okrikovat pacienty, kteri nejsou objednani. Doktorka v 8:00 stale nedorazila. Po 20 letech odchazim k jinemu lekari.
Adam
Paní doktorka Fuksová, už není tou pečlivou lékařkou. Za poslední dobu nastal v její profesi obrat, je sice stále příjemná, ale to nemůže vyvážit její nynější přístup, kdy vcelku z banálního zdravotní problému, vznikne celkem fatální zdravotní problém a to díky její zapomětlivosti a nedůslednosti. Dálším negativním momentem je to nutnost objednání i při poměrně akutních stavech, to u praktických lékařů také není běžné. Možná to praktikuje cíleně a záměrně, kvůli snížení stavu pacientů. Velká škoda, možná vyhoření.
Zuzana
Paní doktorka Fuksová působí klidným dojmem, vždy mám pocit, že se mi maximálně věnuje. Dá se s ordinací komunikovat, jak přes telefon, tak přes e-mail. Člověk si pak může přijít pro nachystané výpisy, aniž by musel sedět hodiny v čekárně. Vše má připravené.
Věra
Pečlivá, ochotná, dobrá diagnostička
Karel Sýkora
Je velmi pečlivá,mám pocit,že mě opravdu věnuje,nenavštěvuji často ale pokud mám problem tak mě vždy pomůže.
má cit pro lidi
Pani doktorka i sestricka jsou obe vznikajici. Doporucuji vsem.
Spolehlivá lékařka, která nenechává nic náhodě, po odborné i lidské stránce velmi dobrá. Doporučila jsem ji už několika známým a všichni jsou moc spokojeni.
Vynikající lékařka,vždy ochotná pacienta vyšetřit a případně odeslat k dalšímu odbornému vyšetření. Nepodceňuje pacientovo sdělení, naopak se nad ním hluboce zamýšlí a hledá možné příčiny problémů a jejich případné řešení. A priori nevylučuje ani alternativní léčbu. Ve styku s pacienty je sympatická, bezprostřední, lidská, takže pacient ztratí případné zábrany a svěří se jí se vším, co může být případně důležité. NIKDY nadává najevo, že spěchá nebo dokonce nemá čas! V rámci úplnosti je třeba dodat, že si to může dovolit i proto, že vynikající "manažérkou" chodu ordinace je její zdravotní sestra Alena Nováková. Děkuji jim oběma!
kdybych se nepřestěhovala na druhý konec republiky, nikdy bych neměnila. velmi chytrá a vnímává lékařka. doporučuji :-)
Nejlepší paní doktorka, kterou jsem zatím měla. Sestra bere opravdu bezbolestně krev.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně