Bolzanova 1679/3, 2. poschodí vlevo, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost, Bankovní převod

Hluboké parodontální čištění zubů pomocí přístroje Vector

Instruktáž vhodných technik čištění zubů

Odstranění zubního kamene

Ostatní služby

1 700 Kč

Od 1 300 Kč

ordinace dentální hygieny

touhu po práci v zubní ordinaci jsem měla již od dětství. Nyní jsem spokojená ve vlastní ordinaci jako pracující dentální hygienistka. Jsem přesvědčena, že většina našich problémů vychází z nedostatku informací, proto se snažím svým pacientům jednoduše vysvětlit důvody, proč a jak vzniká zánět dásní nebo parodontitida či různá další onemocnění. Ordinace je nejnověji vybavena a nabízí příjemné prostředí. Mým cílem je, aby každý pacient odcházel se zdravými zuby a krásným úsměvem.

Pokud nezvedám telefon, právě pracuji a jakmile to bude možné, zavolám Vám zpět.

Těším se na Vaší návštěvu!

Umístění: ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena

Som velmi spokojna. Vsetko mi bolo jasne vysvetlene a hygiena bola bezbolestna.

Umístění: ordinace dentální hygieny RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut

Dekuju, krasna a bezbolestna dentalni hygiena, uzitecne rady jak predejit zubnimu kazu a tvorbe zubniho kamene

Спасибо большое, за подробную информацию и чувство юмора

Účinné čištění, skvělý přístup a příjemné prostředí. Určitě mně uvidite příště. Děkuji!

I
Umístění: ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena

Jestli hledáte "tu" dentální hygieničku yuz nehledejte! Právě jste našli vašeho empatického a zkušeného profíka.

Z

Vše vynikající jako vždy.Paní hygienistka mi vše vysvětlila,názorně ukázala,ošetření bylo provedeno naprosto precizně a bezchybně.Musím vyzdvihnout i empatii a snahu pomoci.Nejlepší dentální hygiena,kterou jsem navštívila.

Umístění: ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena

Přístup založený na rozsáhlém vzdělání a sledování trendů v léčbě i na schopnosti komunikovat a porozumění potřebám pacienta.

E
Umístění: ordinace dentální hygieny 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut

Если вы думаете, что знаете, как правильно чистить зубы, сходите к Елене. Уверяю, узнаете много нового и полезного. Все, как всегда, отлично! Спасибо!

Umístění: ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena

Paní hygienistka je především milá a pečlivá. Snaží se vše podrobně vysvětit, jak na péči doma. Návštěva určitě pomohla. Byla jsem poprvé,
takže trochu s obavou, ale zbytečně.

I
Umístění: ordinace dentální hygieny 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut

Nejlepší ordinace v Praze. Paní Elena je skvělá. Děkuji a ráda bych u vás absolvovala i bělení zubů :)